Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου το παιδικό φιλμ "Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων - Early Man"

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπ...

Θα προβληθεί και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά - Αναμένεται και στην Πάτρα

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων - Early Man», του πολυβραβευμένου Νικ Παρκ («Οι Κότες το’ σκασαν»), θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018.

«Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων - Early Man» είναι ένα μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, εκεί που η Παλαιολιθική Εποχή και η Εποχή του Χαλκού συγκρούονται σε έναν άκρως συναρπαστικό αγώνα!

Η ανακάλυψη της ποδοσφαιρικής μπάλας είναι η αρχή για να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή μέσα σε 100 λεπτά. (90’ κανονική διάρκεια και 10’ καθυστερήσεις).

«Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων - Early Man» είναι όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, μια ξεκαρδιστική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους από τον βραβευμένο με τέσσερα (4) Όσκαρ σκηνοθέτη, Νικ Παρκ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, και την προσπάθεια να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους.

Πρόκειται για ταινία φτιαγμένη με την τεχνική της stop motion animation, από την εταιρεία παραγωγής Aardman Animations, από το Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακούγονται μεταξύ άλλων στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια οι Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams, Timothy Spall, κ.α.

Σκηνοθεσία της ελληνικής μεταγλωττισμένης κόπιας: Ηλίας Ζερβός.

Σενάριο: Μαρκ Μπάρτον και Τζέιμς Χίγκινσον.

Στα ελληνικά ακούγονται οι ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μακαλιάς, Ηλίας Ζερβός, Έβελυν Ασουάντ, Δαυίδ Μαλτέζε.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture