Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΣ «CANTELENA»: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΣ «CANTELENA»: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ...

Με την έναρξη του 2018

Νέα φάση ακροάσεων  ξεκινά για τις χορωδίες της Cantelena, η οποία έχει συμπληρώσει ήδη ενάμιση χρόνο δραστηριοποίησης. "Με την έναρξη του 2018, ενάμιση χρόνο μετά την ίδρυση της ''Cantelena'' θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε αρχικά  που αγκαλιάσατε το εγχείρημά μας! Μπορούμε -ήδη- όλοι μαζί να υπερηφανευτούμε  για τα σημαντικά επιτεύγματά μας: οι χορωδίες μας έχουν καταφέρει να γίνουν ευρέως γνωστές και ιδιαιτέρως αγαπητές στην πόλη της Πάτρας, χαίρουν θαυμασμού και εκτίμησης,  έχουν  πανελλήνια δράση, εμφανίστηκαν στο εξωτερικό, δημιούργησαν χορωδιακό Φεστιβάλ και διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό'.

Είναι ένας συγκινητικός απολογισμός, για όλα τα μέλη μας, που μας δίνει δύναμη να οραματιστούμε και να δουλέψουμε για υψηλότερους καλλιτεχνικούς στόχους!" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Προγραμματίζοντας τις επόμενες δράσεις των τμημάτων μας, σας ενημερώνουμε  πως ξεκινά μια νέα φάση ακροάσεων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε νέα μέλη, να συμμετάσχουν στα χορωδιακά μας σχήματα και να μοιραστούν μαζί μας τις συγκινήσεις της μουσικής μας πορείας. Οι ακροάσεις θα γίνονται για συμμετοχή σε όλες τις χορωδίες μας: Προπαιδική-Παιδική-Μικτή, αλλά και για τα υπό ίδρυση σχήματα ενηλίκων".

Να τονίσουμε  πως δεν προαπαιτούνται μουσικές γνώσεις ή χορωδιακή εμπειρία για τα νέα μέλη μας. Είναι δε, γνωστό ότι η συμμετοχή σε μία χορωδία προσφέρει πολλαπλά κοινωνικά και πνευματικά οφέλη και αποτελεί μία δράση οικονομικά φιλική σε όλους.

Cantelena Χορωδία: Μαιζώνος 159  τηλ.: 2610 273668

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture