Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρατείνεται η έκθεση «Ημερολόγιο Ποδηλάτου» του Λευτέρη Τηλιγάδα και του Μιχάλη Κότσαρη, στο Αγρίνιο

Παρατείνεται η έκθεση «Ημερολόγιο Ποδηλά...

Έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Από το Δήμο Αγρινίου και την «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Κόκκινη Γραμμή Αγρινίου (ΚοινΣΕπ Red Line Agriniou)» ανακοινώνεται, πως μετά τη συνεχή προσέλευση των συνδημοτών και φίλων στην ποιητική-εικαστική έκθεση του Λευτέρη Τηλιγάδα και του Μιχάλη Κότσαρη με το γενικό τίτλο «Ημερολόγιο Ποδηλάτου», αποφασίστηκε η παράτασή της μέχρι και την προσεχή Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην Παλαιά Δημοτική Λαχαναγορά του Αγρινίου (στην Πλατεία Δημάδη) και λειτουργεί από τις 18:00 το απόγευμα έως και τις 21:00 το βράδυ.

Εκτάκτως την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, ημέρα πρεμιέρας της χειμερινής σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου με το έργο «Δεσποινίς Τζούλια» του Σουηδού συγγραφέα Αύγουστου Στρίντμπεργκ, η έκθεση λειτούργησε από τις 18.00 έως τις 20.00 το βράδυ.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στο χώρο της έκθεσης θα προβληθεί η ποιητική εργασία συρραφής κινούμενων εικόνων, λόγου και μουσικής του Λευτέρη Τηλιγάδα με τίτλο «Ανοξική πατριδογνωσία (Από τη Βάρκιζα στο Καστελόριζο)». Η προβολή της θα ξεκινήσει στις 20.00 και η διάρκειά της θα είναι 50 λεπτά της ώρας.

Η προβολή θα επαναληφθεί την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, στις 20.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture