Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2-4/2 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΡΕΠΚΟΥ

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2-4/2 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ &q...

Μια παριζιάνικη αντιπολεμική κωμωδία

Συνεχίζει την πορεία της η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιροντού από το σχήμα «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και αυτό το Σάββατο 27/1 θα παιχθεί στις 20:00 το βράδυ στα Λεχαινά του γειτονικού νομού Ηλείας, την Κυριακή 28/1, στις 19:00 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου στην οδό Φωκαίας στην Πάτρα, τη Δευτέρα 29/1, στις 11:30 το πρωί στην Ψωφίδα και την Τετάρτη 31/1, στις 19:00 στο 21ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, λόγω της μεγάλης απήχησης και επιτυχίας της κωμικής παράστασης που έχει σκηνοθετήσει ο Χρήστος Στρέπκος, θα παρουσιαστεί για τουλάχιστον ένα τριήμερο και στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου την ερχόμενη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και το σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου. Αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Για 3η λοιπόν συνεχόμενη χρονιά, το «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει μια δεμένη ομάδα ηθοποιών υπό την επίβλεψη του σκηνοθέτη Χρήστου Στρέπκου, και ένα θέαμα υψηλής ποιότητας. Πιστό στην φιλοσοφία του «να φτάσει εκεί που δεν έχει φτάσει ακόμα το θέατρο» και μέσα από μια ώριμη παραγωγή, την «Τρελή του Σαγιό» του Jean Giraudoux, καταφέρνει να ψυχαγωγήσει το κοινό.

Η «Τρελή του Σαγιό» με κεντρική ηρωίδα την Ωρελί, είναι μια ευφάνταστη κωμωδία που μας φέρνει προ τον ευθυνών μας, για αντίσταση στην εξουσία του χρήματος αλλά και κάθε είδους εξουσία. Το έργο γράφτηκε το 1943, στο Παρίσι εν μέσω της Γερμανικής κατοχής. Ο Jean Giraudoux καταφέρνει μέσα από το κείμενο του να περάσει κι ένα πάντα επίκαιρο αντιπολεμικό μήνυμα κατά των εξουσιών με το δικό του, χαρακτηριστικό ανάλαφρο και εύθυμο τρόπο.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος

Σκηνικά-κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου

Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Κολλυροπούλου, Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας, Διονύσης Κλάδης, Βιβή Αλεξάνδρου.

Περισσότερες πληροφορίες: ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, 2610 623 730.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture