Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παιχνίδι πρόκληση για την ΕΑΠ, το αυριανό με την ΑΕΚ

Παιχνίδι πρόκληση για την ΕΑΠ, το αυριαν...
Λαλιώτη Αμαλία

"Θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί" τονίζει στο thebest.gr o Άρης Αγγελόπουλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ΑΕΚ, αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της σε μία αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του δεύτερου υποομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η Ένωση αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ, έχοντας στη σύνθεσή της Πατρινούς παίκτες, όπως τον Αχιλλεόπουλο και τον Μαυραγάνη που πέρυσι αγωνίσθηκε στην Παναχαϊκή.

Σε ότι αφορά τώρα τη νεανική ομάδα της ΕΑΠ αυτό το παιχνίδι μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει στο συγκρότημα του Άρη Αγγελόπουλου.

"Όπως τονίζει στο thebest.gr ο έμπειρος κόουτς: Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βγάλουμε ενθουσιασμό και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και σε αυτή την αναμέτρηση κόντρα στην ισχυρότερη ίσως ομάδας του ομίλου. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα ...τρωτά σημεία της ΑΕΚ" και πρόσθεσε: "Όπως και να έχει όμως εμείς μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι, όπου θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με εμπειρία".

Η ΕΑΠ θέλει να διεκδικήσει λοιπόν βαθμούς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ευελπιστώντας και στη βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων, αφού ανεξάρτητα από τα ρόστερ, η πατρινή ομάδα σαν τέταρτη στη βαθμολογία θα υποδεχθεί την πρώτη και αήττητη μέχρι τώρα ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Εύκολο απόγευμα για την ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports