Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ: AYTO TO ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2 ΣΤΟ W TOΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ

ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ: AYTO TO ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2 ΣΤΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ολα έτοιμα για το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα»

Στην καρδιά του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, το σαββατόβραδο 10 Φεβρουαρίου, το πατρινό παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στο W Events της παραλιακής του Ρίου. Με οικοδέσποινες τη λαμπερή πρόεδρο του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου και την εδώ δραστήρια συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη θα προσφερθούν μενού με παραδοσιακές, τοπικές γεύσεις αλλά και μουσικό πρόγραμμα με επικεφαλής την γνωστή και πάντα εντυπωσιακή πατρινή ερμηνεύτρια και σοουγούμαν Νίνα Λοτσάρη.

Η εκδήλωση είναι ήδη πολυαναμενόμενη και αναμένεται να προκαλέσει κοσμοπλημμύρα, μεγαλύτερη από πέρυσι. Με ώρα έναρξης στις 9.30 μ.μ. και σε γιορτινό, αποκριάτικο κλίμα, τα μέλη και οι φίλοι της «Καλλιπάτειρας» θα διασκεδάσουν όλοι μαζί αλλά και θα ενισχύσουν το ΚΕΔΜΟΠ- Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» που συνδέεται με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».  Θα είναι δηλαδή μια λαμπερή βραδιά με ντόπιο «χρώμα» που στοχεύει πρωτίστως να αγγίξει τις καρδιές μας.

ΤΟ ΚΕΔΜΟΠ

Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών,18-50 χρονών και σε καλή κατάσταση υγείας, «Χαρίζει Ζωή» σε συνανθρώπους του που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεμφώματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα. Αρκούν μόνο λίγο σάλιο, λίγα κύτταρα και λίγο από το χρόνο του. Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που ευαισθητοποιεί τον πληθυσμό και κάνει τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους σε κάθε δείγμα νέου εθελοντή που εγγράφεται ως δότης.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στηρίζουν ως μεγάλοι χορηγοί: Loux, Kreosys, Παναχαική Συμμαχία, W Events, ο πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής και το Φαρμακείο Απόστολος Τέκος. Η εκδήλωση υλοποιείται μάλιστα με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαίας.

 

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Θυμίζουμε πως η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου είναι πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Εκτελεί τα καθήκοντά της σε εθελοντική βάση και συμμετέχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, με ομιλίες διαλέξεις και παρεμβάσεις, που διοργανώνονται από διάφορους οργανισμούς, όπως η Ελληνική και Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική και Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (United Nations), η UNESCO, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ.α. Με τη συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη συνδέονται με φιλία και εκτίμηση. Απολαμβάνουν μαζί την απήχηση και την επιτυχία της ιδέας του «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» και καλωσορίζουν από κοινού τη Νίνα Λοτσάρη με το εκρηκτικό ερμηνευτικό ταμπεραμέντο, την καθηλωτική παρουσία και το διεθνές ρεπερτόριο –η οποία μάλιστα παρέστη στο περσινό event και υπήρξε μαθήτρια της κ. Μαλλιώρη από την εποχή που δίδασκε φυσική αγωγή.

TΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΛΟΤΣΑΡΗ

Οπως μας διαμήνυσε η ίδια η Νίνα Λοτσάρη θα καταφθάσει πλασιωμένη από την εξαμελή της μπάντα ευαισθητοποιημένη από το φιλανθρωπικό σκοπό της βραδιάς. Θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια- ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά chansons αλλά και τζαζ κομμάτια και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

 

* Προσκλήσεις: 6937050796 κ. Μ. Μανουσάκη Μαλλιώρη (κοστίζουν 35 ευρώ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View