Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 4 Ιανουαρίου στις Ελληνικές αίθουσες το θρίλερ "Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί"

Έρχεται στις 4 Ιανουαρίου στις Ελληνικές...

Πρόκειται για το 4ο μέρος του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise τρόμου

Για τους λάτρεις των θρίλερ και ταινιών τρόμου καταφθάνει στις 4 Ιανουαρίου 2018 σε διανομή της Feelgood, το φιλμ «Insidious: The Last Key – Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί».

Η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye) πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό, και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της. Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς, και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί. Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από το πετυχημένο κινηματογραφικό franchise τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή – Insidious» επιστρέφουν με το τέταρτο μέρος, Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί, σκορπώντας ρίγη ενθουσιασμού και…φόβου στους πολυπληθείς πιστούς οπαδούς του.

Το σενάριο της ταινίας έχει επιμεληθεί ο «φύλακας άγγελος» Leigh Whannell (Saw – Σε βλέπω), σεναριογράφος των τριών πρώτων ταινιών και σκηνοθέτης του Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι συνήθεις ύποπτοι, Jason Blum (The Purge series, Get Out, Split), Oren Peli (Paranormal Activity) και James Wan (The Conjuring, Furious 7). Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, βρίσκεται ο νέος στη σειρά Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan). Την «ψυχή» του πρωταγωνιστικού ρόλου της Δρ. Elise Rainier, επιτυχημένης παραψυχολόγου και κυνηγού δαιμονικών στοιχείων, καταλαμβάνει για άλλη μια φορά η Lin Shaye (Παγιδευμένη Ψυχή, Κάτι Τρέχει Με τη Μαίρη).

*Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture