Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει να επιστρέψει στις νίκες

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει να επιστρέψει...

Υποδέχεται τον Κολοσσό

Ο Προμηθέας επιστρέφει (18:00) στην έδρα του με στόχο την κατάκτηση της 7ης φετινής του νίκης στην STOIXIMAN.GR Basket League, κόντρα στον Κολοσσό. Ο αγώνας είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2017 και η πατρινή ομάδα θέλει να κλείσει την χρονιά αήττητη μέσα στο «Τόφαλος», μπροστά στο κοινό της,  πετυχαίνοντας την 4η φετινή νίκη της στην Πάτρα. Επιπλέον, ο αγώνας θα έχει εορταστικό χρώμα, με τους ανθρώπους του Προμηθέα να ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις σε όσους βρεθούν στο "Δημ. Τόφαλος".

Απέναντί της, η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα βρει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Κολοσσό Ρόδου, συγκρότημα που διακρίνεται για τη μαχητικότητά του και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε το Σάββατο και ο Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του τους Λίποβι, Σκούφη, Ρέλεφορντ, Χολ, Γκίκα, Σανδραμάνη, Δημάκο, Σαλούστρο, Μιλόσεβιτς, Φαγιέ, Έβανς, Γερομιχαλό, Γκάτζιο και Τουτζιαράκη (από τους παραπάνω θα επιλεγεί η 12άδα της αναμέτρησης).

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου (μαζί με τους επίσης «Προμηθείς», Τρέβορ Ρέλεφορντ και Λάνγκστον Χολ). «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς αφενός εμείς προερχόμαστε από ήττα στο Ρέθυμνο και αφετέρου επειδή ο Κολοσσός είναι μια πολύ σοβαρή και ποιοτική ομάδα», δήλωσε ο γκαρντ-φόργουορντ του Προμηθέα και πρόσθεσε:

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και χρειαζόμαστε τον κόσμο της Πάτρας στο πλευρό μας για να τα καταφέρουμε. Προσωπικά, πέρασα δυο πολύ όμορφα χρόνια στην Ρόδο και έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι από την πρώην ομάδα μου, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε για 40΄ την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι και εγώ θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει ο Προμηθέας».

Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διεθνής Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και οι Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Μιχάλης Ξενικάκης (Κρήτης), ενώ κομισάριος θα είναι ο πατρινός Βασίλης Θεοδοσόπουλος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, οι πατρινοί φίλαθλοι παρακαλούνται να βρίσκονται στο «Τόφαλος» τουλάχιστον 30΄με 45΄ πριν από το τζάμπολ. Ραντεβού στο «Τόφαλος»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ιστορική νίκη για τον Προμηθέα - Συνέτριψε με 70-40 τον Άρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports