Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τρεις Χρυσές Σφαίρες διεκδικεί το φιλμ «Εγώ, η Τόνια - I, Tonya» με την Margot Robbie

Τρεις Χρυσές Σφαίρες διεκδικεί το φιλμ «...

Θα βγει στην Ελλάδα στις 25 Ιανουασίου 2018

H Αμερικανικής παραγωγής ταινία «Εγώ, η Τόνια - I, Tonya» του Craig Gillespie που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών από τις 8 Δεκεμβρίου 2017, κέρδισε 3 υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες – Golden Globes, για Καλύτερη Ταινία κατηγορία Κωμωδία – Μιούζικαλ, Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε Κωμωδία – Μιούζικαλ για την Margot Robbie και Καλύτερου Β’ Γυναικείου ρόλου για την Allison Janney.

Το φιλμ που έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφηγείται την αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Τόνια Χάρντινγκ η οποία κατηγορήθηκε για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ τη δεκαετία του ‘90. Το μέλλον της στο άθλημα ήταν αμφίβολο από τη στιγμή που κατέστρωσε ένα απίστευτο σχέδιο με το σύζυγο της για την κατάκτηση του τίτλου. Η ανάμιξη της στην ιστορία του τραυματισμού της συναθλήτριας της Νάνσι Κέριγκαν που έσπασε μυστηριωδώς το πόδι της, οδήγησε στην απόφαση να την αφαιρεθεί ο εθνικός τίτλος της πρωταθλήτριας του 1994.

Στο φιλμ «Εγώ, η Τόνια - I, Tonya» παίζουν και οι Jeff Gillooly, Caitlin Carver στο ρόλο της Κέριγκαν και οι Μπόμπι Καναβάλε, Τζουλιάν Νίκολσον, Paul Walter Hauser και άλλοι.  Η Άλισον Τζάνει ερμηνεύει την μητέρα της Τόνια Χάρντινγκ.

Το φιλμ αναμένεται να βγει στην Ελλάδα από την Seven Films στις 25 Ιανουαρίου 2018 και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Η Margot Robbie που την είχαμε δει στον "Λύκο της Wall Street" πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εκτιμάται ότι με τον ρόλο της Tonya Harding θα μπορέσει να κερδίσει υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture