Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μιχάλης Παντελής: «Να αντιδράσουμε, να ενώσουμε τη φωνή μας»

Μιχάλης Παντελής: «Να αντιδράσουμε, να ε...

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» και τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα κατέρχεται υποψήφιος ο γνωστός επαγγελματίας, από τον χώρο του αυτοκινήτου, Μιχάλης Παντελής.

«Το 2017 με βρήκε έτοιμο και πρόθυμο να ασχοληθώ ενεργά με το Επιμελητήριο Αχαΐας, προσφέροντας στον κλάδο μου κι όχι μόνο.

Πιστεύω βαθιά πως όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε την φωνή μας, γιατί μόνο έτσι θα βρούμε λύσεις σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο», τονίζει και συνεχίζει: «Σκέφτομαι συχνά:

Εφτιαξε ο καθένας μας την επιχείρησή του με κόπο, θυσίες και όνειρα για να δημιουργήσει, να προσφέρει στην οικογένειά του και στην πόλη μας.

Η υπερφορολόγηση, η έλλειψη ρευστότητας, η γραφειοκρατία, δημιουργούν όχι μόνο ένα εχθρικό περιβάλλον για τις δουλειές μας, αλλά μετατρέπουν τον καθημερινό μας αγώνα σε αγωνία για το μέλλον που φαίνεται για όλους μας όλο και πιο δύσκολο. Οφείλουμε να αντιδράσουμε, να ενώσουμε τη φωνή μας, να αναζητήσουμε διεξόδους.

Μαζί μπορούμε να βρούμε και να προτείνουμε λύσεις!».

Ο Μιχάλης Παντελής, γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα, σε μία οικογένεια με επαγγελματική παράδοση στο χώρο του αυτοκινήτου, ενώ το 2001 παντρεύτηκε την Πηνελόπη Πιτσή, η οποία επίσης, έχει δραστηριότητα στο χώρο του αυτοκινήτου, και απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά.

Μέχρι το 2004 επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση «Εξατμίσεις Παντελής» και μετά διευρύνοντας το πεδίο ενασχόλησής του δημιούργησε την επιχείρηση «AUTOΛΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ» που δραστηριοποιείται στον κλάδο των οχημάτων (πώληση, εμπορία ανταλλακτικών, αξεσουάρ, λιπαντικά και service).

Το 2001 ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά με τη μεγάλη του αγάπη -τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών- μια αγάπη που παραμένει ανεξίτηλη και ενδυναμώνει χρόνο με τον χρόνο.

Από το 2013 και για τρία χρόνια διατέλεσε αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Το 2013 ανέλαβε επίσης, καθήκοντα προέδρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καλάνιστρας, διοργανώνοντας με επιτυχία πληθώρα εκδηλώσεων που στόχο είχαν την προβολή και ανάδειξη του ορεινού όμορφου χωριού του Δήμου Ερυμάνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά