Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Οξύς θεών οφθαλμός ες το πανθ’ οράν

Οξύς θεών οφθαλμός ες το πανθ’ οράν

Ενημερωθείτε από το οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις

Ο χρόνος μπορεί να είναι μεγάλος γιατρός, αλλά είναι απαράδεκτος αισθητικός. Ρήση που κατά πλειοψηφία λέγεται από το θήλυ γένος ή πιο απλά από τις γυναίκες. Και είναι εξηγήσιμο. Οι γυναίκες θέλουν να έχουν ωραία μάτια, ενώ οι άντρες επιθυμούν να μπορούν να βλέπουν τα ωραία μάτια.

Είναι φυσικό ότι σε μία πόλη όπως είναι η δική μας, να υπάρχει ένα μεγάλο και εξειδικευμένο Οφθαλμολογικό Κέντρο, όπως το ΕΝΟΡΑΣΙΣ, αλλά είναι και σπάνιο το γεγονός ότι αυτή η εξειδίκευση δεν περιορίζεται στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά πολύ περισσότερο στην επικεντρωμένη και απόλυτα εξειδικευμένη γνώση των ιθυνόντων ιατρών του συγκεκριμένου κέντρου.

Ένα μόνιμο θέμα με πάσης φύσεως ιατρούς είναι πολλές φορές οι ασθενείς, δεν τους κατανοούν πλήρως. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που για πολλούς είναι δεν είναι απλά ένα θέμα, αλλά ένα πρόβλημα.

Έχω συμπέσει πολλές φορές στο συγκεκριμένο κέντρο με ανθρώπους ποικίλης ηλικιακής δομής, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι σχεδόν κανένας από αυτούς δεν φεύγει με έκδηλη ματιά απορίας.

Τελικά έμεινα με την ρήση του Βίκτωρος Ουγκώ: Βλέπεις φλόγα στα μάτια των νέων. Μα στα μάτια των γέρων, βλέπεις φως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being