Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Αύξησε τον τζίρο η Black Friday - Κινήθηκε η αγορά της Πάτρας και ήρθαν κι επισκέπτες

Δυτ. Ελλάδα: Αύξησε τον τζίρο η Black Fr...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ένας πρώτο απολογισμός

Θετικός είναι ο πρώτος απολογισμός της Black Friday που φέτος ακολουθήθηκε από περισσότερα καταστήματα στην Πάτρα, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Χθες το κέντρο της Πάτρας γέμισε κόσμο, υπήρχε ζωντάνια, πολλές εκπτώσεις και προσφορές, ενώ καταστήματα διοργάνωσαν events.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς επισημαίνει ότι χθες η Πάτρα θύμισε καρναβάλι και η αγοραστική κίνηση στις τοπικές επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά περίπου 20% σε σχέση με μια άλλη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

"Χθες η Πάτρα θύμιζε καρναβάλι και είδα αρκετά αυτοκίνητα με πινακίδες από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, γεγονός που αναδεικνύει τον μητροπολιτικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει η αγορά της Πάτρας".

Ως προς τις άλλες περιοχές ο Γιώργος Βαγενάς μιλά για αύξηση της κίνησης κατά 10 με 15% σε Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία Σπάρτη, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά.

Στην Πάτρα οι εκπτώσεις κινήθηκαν στα ρούχα και τα παπούτσια ως 50%, στα είδη δώρων επίσης σε τέτοια ποσοστά, ενώ ακόμα και βιβλιοπωλεία έκαναν προωθητικές ενέργειες.

Όπως και ζαχαροπλαστεία σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

"Το μήνυμα της επόμενης ημέρας είναι ότι ίσως δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε δεκαήμερα αλλά να προχωράμε σε στοχευμένες και δυνατές εκπτώσεις που μπορεί να έχουν μικρότερη διάρκεια αλλά καλύτερα αποτελέσματα", εκτιμά ο κ. Βαγενάς.

Κόσμος λες και είναι καρναβάλι για την Black Friday στην Πάτρα - Προσφορές από ηλεκτρονικά μέχρι κουραμπιέδες! ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά