Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ME ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLASSICO ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ "ΜΑRABOO ONLY LOVE"- O,TI NEΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ GALA

ME ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CLASSICO ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ &q...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμες για την επίδειξη!

Λίγες μέρες απέμειναν για το φιλανθρωπικό gala «Maraboo Only Love» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στο Royal Theatre της Ακτής Δυμαίων για να ενισχυθεί η «Κιβωτός της Αγάπης». Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του πατρινού fashion brand των Αλεξίας Παππά και Εφης Σιαίνη η εκδήλωση (3/12-ώρα 6 μ.μ.) θα συνδυάσει μόδα, χορό και ζωντανή μουσική, οπότε στο πλαίσιο της άκρως απαιτητικής προετοιμασίας τα κορίτσια δοκίμασαν παπούτσια –πέδιλα, γόβες και μποτάκια- στο Classico της Μαιζώνος.

 

Τα trendy υποδήματα του Classico θα φορεθούν στο event για να αναδείξουν τα outfits Maraboo. Ετσι άλλωστε, με την παρουσίαση της χειμερινής συλλογής La Haute Societe θα «ανοίξει» η πολυαναμενόμενη βραδιά.  Οι αέρινες τούλινες φούστες τα βελούδινα σακάκια και τα μπροκάρ μαντώ, θα  μεταφέρουν το κοινό σε μιαν άλλη εποχή.

 

Θυμίζουμε πως με το τι-σερτ Only Love θα παρελάσουν επί σκηνής οι συμπολίτες Aγγελοπούλου Παναγιώτα, Αντωνοπούλου Αμαλία, Αρβανίτης Κωνσταντίνος,
Γαλάτη Ίνα, Γκρίλλα Αστερία, Καραβιώτης Ακης, Καράγιωργα Ντόρα, Λαμπροπούλου Χαρά, Μπότσας Ανδρέας, Μπουρδόπουλος Κώστας, Παναγόπουλος Δημήτρης, Παπαθανασίου Ζέφη, Πάνου-Σταϊκούρα Αρτεμις, Παυλή Ελένη, Πετράκος Γρηγόρης, Πράπας Βασίλης, Σπηλιωπούλου Αλικη,
Τσαρδακας Τηλέμαχος, Χαρτάς Λεωνίδας.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Λουξ plus n light,
Κοραλία hair and beauty, Minoan Lines,
Ζαχαροπλαστεια Caravel, Φόρτωσης printfactory, Digiland.
Το makeup θα επιμεληθούν η Βασιλική Ζορμπά και τα Inglot patras.
Την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει αναλάβει η Ελευθερία Φορτώση.

Την μουσική επιμέλεια θα έχει ο Γιωργος Γκανασουλης, ενώ το event θα φωτογραφίσουν οι Νικος Τσακανικας και Θανασης Καρράς.

 

*Προσκλήσεις για το event μπορείτε να προμηθευτείτε απο το Koralia Hair & Beauty, Αγ. Ανδρέου 119, από το τυπογραφείο Φορτώση, Ρ. Φεραίου 125, στα καταστήματα Classico, Μαιζώνος 87 95 και στα τηλέφωνα 69772266237και 6934605533.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View