Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της ταινίας "Καζαντζάκης" του Γ. Σμαραγδή - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της ταινίας...

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 23/11

Πλησιάζει η ημερομηνία εξόδου της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή με τίτλο «Καζαντζάκης» (διανομή από την Odeon). Το φιλμ θα βγει στις 23 Νοεμβρίου 2017 στους κινηματογράφους όλης της χώρας (αναμένεται και στην Πάτρα) ενώ το τελικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται και στα Odeon Entertainment στην Πάτρα. Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε.

Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει επίσης, τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές αναζητήσεις του Καζαντζάκη. Τον σπουδαίο, οικουμενικό συγγραφέα υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ενώ τον χαρακτήρα του Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το φιλμ «Καζαντζάκης» σηματοδοτεί και την τελευταία, συγκλονιστική κινηματογραφική εμφάνιση του Στάθη Ψάλτη πριν φύγει από τη ζωή.  (2017)

Το σενάριο της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή στηρίζεται πάνω στην μεγάλης λογοτεχνικής αξίας αυτοβιογραφία του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα «Αναφορά στον Γκρέκο».

Να προσθέσουμε ότι ο Σμαραγδής είχε να γυρίσει ταινία από το 2012 που βγήκε η ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τον Σεμπάστιαν Κοχ. Είχαν προηγηθεί προ 20 ετών ο «Καβάφης» και το 2007 η ταινία «Ελ Γκρέκο» που έκανε και ρεκόρ εισιτηρίων.

http://kazantzakismovie.com/#movie-player

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture