Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παρεμβάσεις από τον Σύλλογο Εστίασης για τις μειώσεις των τελών στα παραλιακά καταστήματα

Παρεμβάσεις από τον Σύλλογο Εστίασης για...

Επλήγησαν το καλοκαίρι από τις τσούχτρες

Συνάντηση πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ με τους Αντιδημάρχους Πατρέων κύριο Μελά Παναγιώτη και κύριο Πλέσσα Διονύση, με θέμα τις τσούχτρες και τις μέδουσες στον πατραϊκό κόλπο. Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας αναφέρονται τα εξής:

Το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ ενημερώθηκε από την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ σε συνάντησή τους, πως έχει καταγράψει τα τετραγωνικά με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες όλων των επιχειρήσεων του νομού Αχαΐας για τη θερινή σεζόν 2017, αλλά δεν έχει καταβάλει κανένα πρόστιμο σε όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη φέτος από τις πληγείσες περιοχές, καθώς τώρα βεβαιώνει πρόστιμα παραβάσεων για το έτος 2015. Προκύπτει λοιπόν, πως υπάρχει χρόνος, -αν ο Δήμος Πατρέων το επιθυμεί-, για τη μείωση των τελών χρήσης αιγιαλού για το 2017 την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει παίρνοντας απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου όπως έχουν πάρει και άλλοι Δήμοι ανά την Ελλάδα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αιτούμαστε, τη μείωση των τελών χρήσης αιγιαλού για τις περιοχές Πλαζ, Μποζαϊτικα, Καστελόκαμπος, Ρίο, Ακταίο, Άγιος Βασίλειος, Ψαθόπυργος και Ροδινή, δεδομένου ότι η ζημιά που έγινε είναι ανεπανόρθωτη. Μεταξύ άλλων, ο ΣΚΕΑΝΑ παρέθεσε στο Δήμο Πατρέων –εγγράφως- τη μέχρι σήμερα επικοινωνία και προσπάθεια του Συλλόγου για την επίλυση του ζητήματος καθώς και αντίστοιχες αποφάσεις άλλων ελληνικών Δήμων οι οποίοι τροποποίησαν τις τιμές χρήσης αιγιαλού.

Ο ΣΚΕΑΝΑ προτίθεται να θέσει και στους Δήμους Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας το ίδιο αίτημα για τα καταστήματα που επλήγησαν στην ακτογραμμή των περιοχών αυτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά