Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δες πώς μπορείς να λειτουργείς την επιχείρησή σου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Δες πώς μπορείς να λειτουργείς την επιχε...

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η λύση

Αν θέλετε να λειτουργείτε την επιχείρησή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η λύση! Πόσοι όμως γνωρίζουν καλά πώς λειτουργεί επιτυχημένα ένα ηλεκτρονικά κατάστημα; Πόσοι μπορούν να συνδυάσουν το σύγχρονο design με την άψογη λειτουργικότητα ώστε να πετύχουν τις πωλήσεις που επιθυμούν; Στην eight8. είναι γνωστό ότι και γνωρίζουν και μπορούν!

 

Η eight8. αποτελείται από την πιο έμπειρη ομάδα στην κατασκευή e-shop και όχι μόνο... Τα έργα της ξεχωρίζουν για το πρωτότυπο design και την άψογη λειτουργικότητά τους, μιας και η ομάδα της απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με πάθος για τον web χώρο, μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο και υψηλή τεχνογνωσία. Από την πιο απλή εφαρμογή μέχρι το πιο σύνθετο e-shop, στην eight8. ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Τα projects που έχει αναλάβει η εταιρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι μοναδικά και λειτουργικά προσαρμοσμένα στον τομέα που δραστηριοποιείται κάθε επιχείρηση. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες e-commerce, πετυχαίνουν κάθε e-shop να προσφέρει μία ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία στον χρήστη. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σαν motto για την επιτυχημένη εμπειρία χρήστη (UX) το “Don’t make me think”.

Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά η επιτυχία τους οφείλεται στην ομαδική δουλειά, τόσο μεταξύ των συνεργατών όσο και με τους πελάτες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αφότου ολοκληρωθεί ένα project, η ομάδα της eight8. παραμένει πάντα δίπλα στον πελάτη για ερωτήσεις, συμβουλές ή νέες προτάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης.

Μπορείτε να δείτε κάποια από τα έργα της εδώwww.eight8.gr

info:

Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου 10, Πάτρα / τ. 2611 111227

Πανεπιστημίου 57, Αθήνα / τ. 211 0129479

Ε-mail:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά