Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ «ΦΟΡΤΗΓΟ» ΤΟΥ «ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ» ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΤΟ «ΦΟΡΤΗΓΟ» ΤΟΥ «ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ» ΔΙΟΝΥΣ...

Θα παιχτεί για 1η φορά στην Πάτρα, στις 27/10 στο Royal

Αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, o αγαπητός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Διονύσης Σαββόπουλος θα έρθει στην Πάτρα για μια μοναδική βραδιά στην κεντρική σκηνή του Royal Theater, στην Ακτή Δυμαίων. Στις βαλίτσες του αγαπημένου «Νιόνιου» θα βρεθεί  ένας δίσκος ηλικίας  50 και πλέον χρόνων, το «Φορτηγό» που πρωτοκυκλοφόρησε σε βινύλιο το 1966.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος φέρνει για πρώτη φορά στην Πάτρα μια μουσική παράσταση με θεατρικά στοιχεία την οποία παρουσίασε τον  περσινό χειμώνα στο Gazarte και το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, παράσταση η οποία θεωρήθηκε «σταθμός» με απανωτά sold out ενώ οδήγησε και στην θριαμβευτική εμφάνιση του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 40.000 κόσμου.

Η μουσική παράσταση στηρίζεται πάνω στα τραγούδια και τις ιστορίες του άλμπουμ «Φορτηγό» με τον γνωστό και καταξιωμένο Σαββόπουλο του 2017 να συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και να ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.

Εκτός από τα 12 τραγούδια του «Φορτηγού» («Συννεφούλα», « Ήλιε Ήλιε Αρχηγέ», «Μη Μιλάς Άλλο Γι Αγάπη» κ.ά.) ακούγονται κι άλλα όπως η "Θανάσιμη μοναξιά του Α.Α." ή η "Αμνηστεία ’64" - που μπορεί να κόπηκαν από την λογοκρισία το ΄64 -΄65, γράφτηκαν όμως τότε και επομένως ανήκουν στην ίδια συλλογή τραγουδιών.

Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο στη σκηνή ανεβαίνουν κάποιοι χαρισματικοί, νέοι τραγουδοποιοί - που έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους συναρπαστικό μουσικό ταξίδι - προκειμένου να τον συνοδεύσουν, να τραγουδήσουν και να γιορτάσουν μαζί του: η ταλαντούχα Κατερίνα Πολέμη που έχει σπουδάσει στη Βοστώνη, ο Θέμος Σκανδάμης, η Εύη Μάζη και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου.

Αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου λοιπόν, ο Διονύσης Σαββόπουλος και το «Φορτηγό» του, θα βρίσκονται στην κεντρική μουσική σκηνή του Royal Τheater - Παλαιό Πτωχοκομείο, στην Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

Προπώληση εισιτηρίων: 14 ευρώ σε Discover Your Way, Γωνιά του Βιβλίου, Φάρος εν Πάτραις.

Στην είσοδο: 17 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες - Κρατήσεις τραπεζιών: 2610 310120.

www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture