Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "DADDY'S HOME" ME ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ, ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ...

Το Φεβρουάριο θα ακολουθήσει το "Fifty Shades Freed"

Με Χριστουγεννιάτικο, γιορτινό φόντο και κωμικό αέρα και διάθεση μας έρχεται το φιλμ «Daddy's Home 2» που είναι η συνέχεια της πρώτης ταινίας που προ δύο ετών είχε φτάσει σε εισπράξεις διεθνώς τα σχεδόν 250 εκατομμύρια δολάρια. Το νέο φιλμ βγαίνει στις 10 Νοεμβρίου 2017 στις ΗΠΑ και λίγο αργότερα στις 7 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα σε διανομή της UIP.

H σκηνοθεσία είναι και πάλι του Αμερικανού Sean Anders, ο οποίος και συνυπογράφει το σενάριο με τον John Morris. Πρωταγωνιστούν ξανά οι Will Ferrell και Mark Wahlberg καθώς και η Linda Cardellini και ο John Cena ενώ η έκπληξη στην καινούρια ταινία είναι η παρουσία του 72χρονου John Lithgow στο ρόλο του πατέρα του Μπραντ – Γουίλ Φερέλ και του 61χρονου Αυστραλού σούπερ σταρ Mel Gibson στο ρόλο του πατέρα του Dusty – Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Στην ταινία κάνει την εμφάνιση της και το διάσημο τοπ μόντελ Alessandra Ambrosio.

Όπως προείπαμε, η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου 2017, από την Paramount Pictures.

Ο 50χρονος Γουίλ Φερέλ είναι και εκ των παραγωγών του  «Daddy's Home 2».

*Από την UIP αναμένεται να δούμε αρχές Φεβρουαρίου (8/2/2018) πλησίον της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου και το νέο φιλμ με πρωταγωνιστή τον μυστηριώδη και ερωτικό κύριο Γκρέι. Τίτλος της νέας ταινίας “Fifty Shades Freed” και βασίζεται στο 3ο και τελικό βιβλίο της ερωτικής, ρομαντικής τριλογίας των 50 Αποχρώσεων του Γκρι της Βρετανής συγγραφέως E. L. James. Στην ταινία του James Foley πρωταγωνιστούν και πάλι ο γοητευτικός Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον ως το αντικείμενο του πόθου του, Αναστάζια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture