Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται απόψε στο Πολύεδρο το «Ποια αριστερά;» του Γιώργου Σωτηρέλη

Πάτρα: Παρουσιάζεται απόψε στο Πολύεδρο ...

Το Σάββατο στο Πολύεδρο θα είναι ο Σωτήρης Παστάκας με το βιβλίο «Αλτσχάιμερ αρχόμενο»

Μετά την εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη την Τετάρτη 4/10 και την κινηματογραφική βραδιά με την προβολή της ελληνικής ταινίας «Fish’ n΄chips» του Ηλία Δημητρίου την Πέμπτη 5/10 στις 21.00, στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, ακολουθούν έως και το σαββατοκύριακο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 6/10, στις 20.30 στο Πολύεδρο θα βρεθεί ο κριτικός λογοτεχνίας και δημοσιογράφος Δημήτρης Ραυτόπουλος. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του «Κριτική της κριτικής», εκδόσεις Gutenberg. Θα μιλήσουν οι:  Ευριπίδης Γαραντούδης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Χρήστος Τερέζης, καθηγητής Τμ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Σάββατο 7/10,  11:00-13:00 μ.μ. στα Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 5-12 ετών, θα γίνει η εκδήλωση «Με τα παιδιά της γης».

Επίσης αυτό το Σάββατο θα βρεθεί στο Πολύεδρο, ο συνταγματολόγος  Γιώργος Σωτηρέλης στη 1 το μεσημέρι. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του με τίτλο «Ποια αριστερά;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Θα μιλήσουν οι:

Θανάσης Κολλιόπουλος, υποψήφιος διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών, Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος του πολιτικού, διεθνούς ρεπορτάζ, Ορέστης Σκαλτσάς, Νίκος Τσούκαλης, δικηγόρος και ο ίδιος ο συγγραφέας Γιώργος Σωτηρέλης, συνταγματολόγος.

*Τέλος το Σάββατο 7/10 στις 20:00 το βράδυ, στο Πολύεδρο θα παρουσιαστεί το βιβλίο του συγγραφέα Σωτήρης Παστάκας «Αλτσχάιμερ αρχόμενο»  που κυκλοφορεί από τις  εκδόσεις Μελάνι.

Θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι:

Μαρία Αγγούρη, καθηγήτρια φιλόλογος

Χρύσα Παπαδημητρίου, εκπαιδευτικός

Αντώνης Σκιαθάς, ποιητής.

Την Κυριακή 8/10 το Πολύεδρο καλεί σε Κυριακάτικο πρωινό, 11:00-13-00, πιάνο με καφέ, από την Ιόνια Ορχήστρα. Αυτή τη Κυριακή στο πιάνο η Μαρία Τρακαδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture