Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λαϊκό αθλητικό πανηγύρι

Λαϊκό αθλητικό πανηγύρι
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Την Κυριακή η Πάτρα τρέχει στο Run Greece

Ηταν αναμενόμενο! Από τη στιγμή που οι διοργανωτές έβαλαν τόσο ψηλά τον πήχυ, από τη στιγμή που το δρομικό κίνημα διαρκώς εξαπλώνεται στην Πάτρα, να έχουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών στο Run Greece, τη σειρά αγώνων (έξι ετησίως) που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε όλη την Ελλάδα, με τη συνδρομή αυτοδιοικητικών φορέων και με τη στήριξη της Wind.

Την προσεχή Κυριακή θα γίνει στην Πάτρα ο 6ος και τελευταίος για το 2017 αγώνας, που όπως κι αυτοί του 2016, 2015, 2014 και 2013, θα είναι ο πιο εμπορικός στην ιστορία του θεσμού! Την Τετάρτη το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Ενα μεγάλο πανηγύρι λοιπόν θα εξελιχθεί μεθαύριο το πρωί στο κέντρο της Πάτρας, από την Παπαφλέσσα μέχρι την Αγίας Σοφίας, καθώς 4.500 άνθρωποι θα τρέξουν στον αγώνα, έχοντας επιλέξει είτε τα 5.000μ., είτε τα 10.000μ. Ο αγώνας, που διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσελκύει πολλά μεγάλα ονόματα, καθώς φέτος συμπεριλαμβάνει και το αγώνισμα του πανελληνίου πρωταθλήματος 10.000μ. σε δρόμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports