Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΝΕΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ "ΤΟ ΑΥΤΟ" - 4.500 ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ 4ΗΜΕΡΟ

ΑΝΕΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ "ΤΟ ΑΥΤΟ" - 4...

Στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε όπου προβάλλεται

Άνετη πρωτιά και αναμενόμενη πέτυχε στο ελληνικό box office, το φιλμ τρόμου «Το Αυτό - It», σε σκηνοθεσία Andres Muschietti με τον 27χρονο Μπιλ Σκάρσγκαρντ στον αινιγματικό ρόλο του αποκρουστικού κλόουν Πένιγουαιζ που εμπνεύστηκε πριν τριάντα χρόνια η πένα του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ. Η ταινία, διανομής Tanweer, έφτασε το περασμένο τετραήμερο 28 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου 2017, σε 168 αίθουσες πανελλαδικά, τα 101.387 εισιτήρια (σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr).

To νούμερο θεωρήθηκε αναμενόμενο μιας και η ταινία μας ήρθε με φόρα από την μεγάλη εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο. Στις ΗΠΑ το «It» έχει πλέον φτάσει σε εισπράξεις τα 291 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 262 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Πάτρα όπου «Το Αυτό» επίσης προβάλλεται από την Πέμπτη στα Στερ/Odeon, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μπιτούνης στο thebest.gr, έκοψε το τετραήμερο ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 4.500 εισιτήρια με το κοινό να είναι κυρίως πιστιρικάδες 12-15 ετών αλλά και φοιτητές, λάτρεις των φιλμ τρόμου. Σίγουρα συνέβαλε στην επιτυχία και το γεγονός ότι πρόκειται για έξυπνη και αρκετά καλή ταινία, όπως λέγεται.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Μπιτούνης στο thebest.gr,  αυτό το σαββατοκύριακο (30/9, 1/10/2017) ήταν το καλύτερο και πιο δυνατό από πλευράς κίνησης της νέας χειμερινής περιόδου.  Εκτός από το «It», πολύ καλά συνεχίζει την πορεία του το παιδικό «Εγώ ο απαισιότατος 3» (με 252.000 εισιτήρια πανελλαδικά σ' ένα μήνα) ενώ εμπορική επιτυχία αποδείχθηκε και η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture