Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ "ΜΝΗΜΗ ΚΥΜΑΤΟΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣ...

Σε ποίηση Διονύση Καρατζά και με μουσικούς του Παμμικρασιατικού

Η επίσημη παρουσίαση δίσκου με τίτλο "Μνήμη Κύματος" σε ποίηση του Διονύση Καρατζά, από το Μουσικό Εργαστήρι Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη Κυριακή 24/9/2017 στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων".

Πρόκειται για ένα δίσκο σε ποίηση Διονύση Καρατζά και σύνθεση των Νίκου Μπαλή και Ηλία Λαμπρόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μουσικού Εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας και η απόδοση των τραγουδιών γοήτευσε το μουσικόφιλο κοινό της πόλης και συγκίνησε τους θεατές που χειροκρότησαν επανειλημμένα το αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των συντελεστών.

Ακούστηκαν τα τραγούδια του δίσκου "Μνήμη Κύματος", "Κριός Καιρός", "Από κυκλώνες σε σιωπές", "Αλλαγή καιρού", "Οι εποχές μου" και  "Πληρωμή" που ερμήνευσαν εξαιρετικά η Μαρία Ρούτση (η οποία είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις τραγουδώντας στην παράσταση του Γαλιλαίου στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας), η Σοφία Ραφτούλη και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος με την συνοδεία των μουσικών του Μουσικού Εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας και τα ποιήματα "Ονειροκρίτης" και "Απέναντι πατρίδα" που απήγγειλε ο Διονύσης Καρατζάς.

Την σκηνοθετική επιμέλεια της παρουσίασης είχε ο συμπολίτης ηθοποιός Βασίλης Κόκκαλης και την εικαστική επιμέλεια η Μαρία Κοσσυφίδου.

*Ανάμεσα στους θεατές ήσαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού - Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πάτρας Βασίλης Θωμόπουλος, η Μαριάννα Σταματιάδου - μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, η δημοσιογράφος και κοινωνιολόγος Ρούλα Κωστακοπούλου, κ.α.

*Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture