Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΙΛΑΝΟ: ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΜFAR GALA, ΤΑ PARTIES ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ SHOWS

ΜΙΛΑΝΟ: ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΜFAR GALA, Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aλεσάντρα Αμπρόζιο ή Κέι Μπλάνσετ;

Πομπή από supermodels και κομψές διασημότητες διεθνούς βεληνεκούς αυτές τις μέρες στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας με αφορμή τις επιδείξεις για την προσεχή άνοιξη και διάφορα λαμπερά promo events. Κορυφαία … σύρραξη καλλονών με αποκαλυπτικά φορέματα πέτυχε όπως πάντα το φιλανθρωπικό Amfar Gala που συγκεντρώνει απίστευτα χρηματικά ποσά για τον αγώνα κατά του Aids. Τα φλας άστραψαν όμως και χάρη στο Swarovski Party αλλά και στη βραδιά Bulgari x Nicolas Kirkwood, συν τη front row του μιλανέζου «βασιλιά» Giorgio Armani.

Στο Amfar είδαμε πασίγνωστα πανέμορφα «αγγγελάκια» της Victoria Secret όπως την Αλεσσάντρα Αμπρόζιο με  sexy ασημένια ολοκέντητη τουαλέτα Julien Mc Donald και την Ελσα Χοσκ με επίσης μεταλιζέ δημιουργία Sconamiglio.  Τα βλέμματα έπεσαν επίσης σε άλλα διάσημα μοντέλα: τη Ζουρντάν Νταν με στράπλες μάξι Naem Khan, την Ιζαμπέλ Γκουλάρντ με μπλέιζερ φόρεμα Dsquared, τη Χάλει Μπάλντουιν με στράπλες Missoni και άλλες ωραίες. Εκεί διασκέδασαν οι πάντα κεφάτοι σχεδιαστές Dsquared και η style icon Τζοβάνα Μπατάλια καθώς και η 19χρονη Λότι Μος (αδελφή της Κέι Μος).

Η fashion blogger Ολίβια Παλέρμο εμφανίστηκε με Max Mara στο σόου του brand, η Ναόμι Κάμπελ ήταν μαυροντυμένη με Alaia στο Swarovski Party ενώ η Μπέλα Χαντίντ ανέδειξε επώνυμα διαμάντια και παπούτσια στη βραδιά Bulgari X Nicolas Kirkwood. Τέλος η βραβευμένη με Οσκαρ 48χρονη αυστραλέζα σταρ Κέιτ Μπλάνσετ γοήτευσε με trendy καρώ ανδρόγυνο κοστούμι Αρμανι στην ομώνυμη επίδειξη,  καθισμένη πλάι στη Σαρλίν του Μονακό και το παλιό μοντέλο Αμπερ Βαλέτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View