Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

AΠΟ 14/9 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ-THE GLASS CASTLE"

AΠΟ 14/9 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ "ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑ...

Παίζουν οι Μπρι Λάρσον, Γούντι Χάρελσον και Ναόμι Γουότς

To κοινωνικό φιλμ Αμερικανικής παραγωγής 2017 «Γυάλινο Κάστρο – The Glass Castle», διάρκειας 127 λεπτών σε σκηνοθεσία του 39χρονου Αμερικανού Destin Daniel Cretton (Short Term 12) βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου 2017 και πιθανόν να το δούμε και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε ή στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Σενάριο:  Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham.

Το φιλμ που προβλήθηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο Αύγουστο και οι διεθνείς του εισπράξεις έφτασαν τα 17 εκατομμύρια δολάρια, έχει βασιστεί στα Απομνημονεύματα  της 57χρονης Αμερικανίδας συγγραφέως και δημοσιογράφου Jeannette Walls.

Παίζουν η βραβευμένη με Όσκαρ για το φιλμ «Room», Brie Larson και οι Woody Harrelson, Max Greenfield, Sarah Snook και η Naomi Watts.

Το «Γυάλινο Κάστρο» όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Σπέντζος Φιλμ, είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που περιγράφει τις περιπέτειες μιας εκκεντρικής αλλά σφιχτά δεμένης από ανιδιοτελή αγάπη οικογένειας. Η βραβευμένη 28χρονη ηθοποιός Brie Larson υποδύεται μια νέα γυναίκα που επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη άγριο χαρακτήρα του κατά τα άλλα δυσλειτουργικού πατέρα της κατάφερε με  φλογερή αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture