Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ...

Επρόκειτο για μία υπέροχη μουσική βραδιά

Η συναυλία του Κρητικού ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό και ο 36χρονος καλλιτέχνης με την εξαιρετική φωνή που θυμίζει έντονα τον Νίκο Ξυλούρη δικαίωσε για άλλη μία φορά τις προσδοκίες χαρίζοντας μία μοναδική, υπέροχη μουσική βραδιά, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, υπολογίζεται ότι απόλαυσαν τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη κοντά στις 6.000 κόσμος με τη νεολαία να δίνει δυναμικό παρών χωρίς να λείπουν και κάποιοι μεγαλύτεροι. Τα σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του κόσμου όπως στο facebook αλλά και στη σελίδα του ίδιου του καλλιτέχνη ήσαν ιδιαίτερα θετικά. Χαρακτηριστικά μία κοπέλα εκ των θεατών έγραψε πως «ήταν υπέροχος και φανταστικός ο Γιάννης Χαρούλης αλλά και η ορχήστρα του, καταπληκτικοί όλοι. Μπράβο παιδιά περάσαμε υπέροχα».

Ο εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδιστής του έντεχνου χώρου με το μεγάλο ρεύμα ερμήνευσε πολλά από τα κομμάτια του όπως τον «Ερωτόκριτο» αλλά και το «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», το «Έλα πάρε με», κ.α., ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Μετά την Πάτρα, ο Γιάννης Χαρούλης όπως μάθαμε, επιστρέφει στην Αττική για ορισμένες ακόμη καλοκαιρινές συναυλίες του στην περιοχή της Αθήνας.

*Η βασική φωτ. όπως και οι υπόλοιπες είναι από την σελίδα του Γ. Χαρούλη στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture