Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αρχίζουν οι ακροάσεις για τα τμήματα της Προπαιδικής και της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής

Αρχίζουν οι ακροάσεις για τα τμήματα της...

Την προσεχή Παρασκευή αλλά και το Σάββατο

Αρχίζουν την προσεχή Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, οι ακροάσεις για τα τμήματα της Προπαιδικής και της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκεκριμένα για την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου] ακροάσεις θα γίνονται τα Σάββατα 16 23 και 30 Σεπτεμβρίου, 12 έως 13.30 το μεσημέρι.

Στο τμήμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας Β΄ έως και Ε΄ Δημοτικού Σχολείου. Οι δοκιμές του τμήματος θα αρχίσουν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου], οι ακροάσεις θα γίνονται τις Παρασκευές 8 και 15 Σεπτεμβρίου, 6-9 το απόγευμα , αλλά και τα Σάββατα, 9,16,23 και 30 Σεπτεμβρίου 10-11 το πρωί.

Στο τμήμα της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές, για το πρόγραμμα ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’ του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που αφορά σε ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ μαθήματα οργάνων μουσικής, εντός του μηνός Σεπτεμβρίου, αλλά και οι εγγραφές για τις Σχολές του Ωδείου, με δεδομένο πως τα μαθήματα των σπουδαστών ήδη έχουν ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες γενικώς για το ΩΔΕΙΟ και τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, καθημερινά στη Γραμματεία του Οργανισμού κα Αθανασία Παπασταύρου], Κορίνθου 280 και Γούναρη,

τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248 www.polyphonikipatras.gr

E-mail: [email protected] »

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture