Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΠΑΝΣΕΛΟΙΝΟΣ" ΜΕ ΝΥΚΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΗ ΜΑΖΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ

"ΠΑΝΣΕΛΟΙΝΟΣ" ΜΕ ΝΥΚΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ...

Με το φεγγάρι πιες κρασί...

Μια διαφορετική εκδήλωση για το ολόγιομο φεγγάρι με συναυλία και καλό κρασί έχει κινητοποιήσει πολλούς συμπολίτες μας. Οικοδεσπότης ο Νίκος Καραπάνος.

Αυτή την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 9.30 μ.μ. στο ιστορικό οινόκαστρο της πόλης η γνωστή τραγουδίστρια Αντριάνα Μπάμπαλη πλαισιωμένη από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων σε διεύθυνση Βάγιας Ζεππάτου καθώς και την πατρινή ερμηνεύτρια Εύη Μάζη θα παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο αφιερωμένο στην πανσέληνο. Οι ακροατές θα γευτούν ταυτόχρονα δροσερά, αρωματική κρασιά της Achaia Clauss. (Εχουν αποσταλεί προσωπικές προσκλήσεις)

Η Αντριάνα Μπάμπαλη, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου και είναι στη διοσκογραφία από το 2003. Εχει συνεργαστεί με το Γιώργο Νταλάρα, τον Κώστα Λειβαδά, τη Χαρούλα Αλεξίου, το Μπάμπη Στόκα, τους Μπλε, το Νίκο Ζιώγαλα, τον Παναγιώτη Μάργαρη, την Τάνια Τσανακλίδου, τη Μελίνα Ασλανίδου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τη Μελίνα Κανά, τη Γλυκερία, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Μαρινέλα, τον Ηλία Λιούγκο, τον Ορφέα Περίδη, την Καλλιόπη Βέττα, το Χρήστο Θηβαίο, το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τραγουδούσε και πρωταγωνιστούσε μαζί με το Γιώργο Νανούρη και το Γιώργο Καραμίχο στη θεατρική παράσταση "Γκρης Ηλέβεν", ενώ έχει γράψει τη μουσική για την παράσταση "Humaterra", όπου και τραγουδούσε ζωντανά.

Καθαρά ως ηθοποιός και μάλιστα κινηματογραφικής ταινίας, εμφανίστηκε το 2010 στην ταινία "Άπνοια". Η ταινία αυτή βραβεύτηκε στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με "Βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας" και με "Βραβείο της διεθνούς ομοσπονδίας κριτικών κινηματογράφου - FIPRESCI", όπως και το 2011 στο Λος Άντζελες στο διάσημο "See Fest", επίσης με το "Βραβείο κοινού καλύτερης ταινίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture