Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση του "ΑγκαλιάΖΩ" για το μαξιλαράκι pillow positive

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση του "...

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαϊας σε συνεργασία με την εταιρεία COCO-MAT διοργάνωσαν με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στο κατάστημα της COCO-MAT – Μαιζώνος 235, Πάτρα. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Αργέντου Μαριάννα, Υπεύθυνη Μονάδας Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ενώ τη βιωματική της εμπειρία με τον καρκίνο μοιράστηκε η Παναγιώτα Ραυτογιάννη.

Η εταιρεία COCO-MAT από το 2012, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, στηρίζει τις γυναίκες οι οποίες έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω καρκίνου του μαστού, έχοντας προσφέρει έως σήμερα πάνω από 7.000 μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς σε ογκολογικά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το μαξιλαράκι pillow positive - https://www.coco-mat.com/gr_el/pillow-positive-project/ είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για να τοποθετείται κάτω από τον βραχίονα στο σημείο της τομής, απαλείνοντας τον πόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία COCO-MAT και ιδιαίτερα την κα Πετρούτσου Ιωάννα για την φιλοξενία αλλά και για την γενναιόδωρη προσφορά τους σε μαξιλαράκια καρδιάς για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being