Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα σήμερα 22 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα σήμερα 22 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η πολύ ωραία όψη τριγώνου Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, σας βοηθά αυτές τις μέρες να δράσετε ώριμα και καίρια, και να πετύχετε στόχους, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητα. Μια εποικοδομητική επιρροή, που κυρίως ευνοεί θέματα ερωτικά, παιδιών, επιχειρηματικά, σπουδών, ταξιδιών, ενώ ίσως προχωράτε σε κάποια ανοίγματα. Αίσθημα σταθερότητας, αυξημένη ζωτικότητα.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο είναι εποικοδομητικό αυτές τις μέρες κυρίως για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών, ενώ φαίνεται να τακτοποιείτε επιτυχώς και να προχωράτε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Παράλληλα, δέχεστε μια ενίσχυση οικονομική αλλά και ψυχολογική – περισσότερη εσωτερική σταθερότητα και αίσθημα ελέγχου.

Δίδυμοι

Ευεργετικό για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο σταθεροποιεί και φέρνει εξέλιξη σε δεσμούς, ενώ γίνονται και αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις κι επαφές. Η επικοινωνία είναι πιο ώριμη και δυναμική. Μεγαλύτερο αίσθημα νοητικής σταθερότητας και ισορροπίας.

Καρκίνος

Θετική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας αυτές τις μέρες η όψη τριγώνου Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φαίνεται να παίρνετε πετυχημένες πρωτοβουλίες που αποφέρουν έσοδα, ή να προχωράτε σε επιτυχημένες αγορές και πωλήσεις. Είστε πιο σοβαροί και παραγωγικοί στη δουλειά. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, αλλά και σταθερότητα σε θέματα υγείας/διατροφής.

Λέων

Ο δυναμικός Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες σάς βοηθά να πάρετε επιτυχημένες, καίριες και σωστές πρωτοβουλίες, ενώ βιώνετε περισσότερη αναγνώριση. Αυξημένη ζωτικότητα, δημιουργικότητα αλλά και αίσθημα σταθερότητας. Επιτυχίες προσωπικές, επιχειρηματικές, ερωτικές ή σε σχέση με τα παιδιά.

Παρθένος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες σάς βοηθά να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα θέματα ή κύκλους, ενώ είναι εποικοδομητική για θέματα ακινήτων, σπιτιού και οικογένειας. Παράλληλα, είναι μια επιρροή που προσφέρει περισσότερη δύναμη και σταθερότητα εσωτερική, ενώ ωριμάζει και τονώνει την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Προχωρούν με επιτυχία κάποια σχέδιά σας, και φαίνεται να παίρνετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που είναι εποικοδομητική επίσης για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς προσφέρουν στήριξη. Παράλληλα, δυναμώνει και σταθεροποιείται ο νους σας, ενώ ωριμάζουν οι ιδέες σας.

Σκορπιός

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία είναι μια εποικοδομητική επιρροή, που σας βοηθά να πάρετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Μεγαλύτερη αναγνώριση κοινωνική. Μεγαλύτερο επίσης αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Καλύτερη οργάνωση της ζωής σας, επιτυχής τακτοποίηση υποχρεώσεων.

Τοξότης

Σας ευνοεί άμεσα αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο βοηθά να προχωρήσετε με επιτυχία σε ανοίγματα, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Έτσι βιώνετε το καλό πρόσωπο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο οποίος βοηθά να καταξιωθείτε και να οργανωθείτε καλύτερα. Επιτυχίες σε θέματα προσωπικά, σπουδών, νομικών, ταξιδιών.

Αιγόκερως

Μεγαλύτερο αίσθημα ελέγχου και περισσότερη ψυχολογική σταθερότητα προσφέρει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που επίσης σάς βοηθά να πάρετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες γύρω από θέματα οικονομικά, όπως επενδύσεων, κληρονομικών, εφορίας ή άλλα. Παράλληλα, κλείνετε επιτυχώς κάποια ζητήματα ή κύκλους. Δυνατότερη ερωτική ζωή επίσης.

Υδροχόος

Σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή γενικά σάς ωθεί αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σταθεροποιεί δεσμούς, ενώ λειτουργείτε οργανωτικά και μέσα σε ομάδες. Εποικοδομητική για σχέδιά σας – χτίζετε το μέλλον σας. Παράλληλα προσφέρει αίσθημα αρμονίας και νοητικής σταθερότητας.

Ιχθύες

Ιδιαίτερα εποικοδομητική για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σάς βοηθά να πάρετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και να αναγνωριστείτε επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Παράλληλα, οργανώνετε καλύτερα την καθημερινή κι εργασιακή σας ζωή. Επιτυχημένες δράσεις και για θέματα υγείας, διατροφής, fitness.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being