Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Σε αρκετές σπατάλες σάς ωθεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γενικά πρέπει να προσέξετε την επιπόλαιη οικονομική διαχείριση. Υπερβολές κι επιπολαιότητα όμως μπορεί να εκδηλώνετε και στις σχέσεις σας, αν και γενικά η όψη αυτή δημιουργεί ευχάριστο κλίμα. Ακρότητες και διατροφικές, και στις απολαύσεις γενικά.

Ταύρος

Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να τραβάτε την υγεία σας στα άκρα με τις επιπόλαιες συνήθειες και με διατροφικές υπερβολές. Επίσης μπορεί να λέγονται και κάποια ακραία πράγματα, ή να διογκώνονται λεπτομέρειες, αν και το κλίμα είναι θετικό. Προσέξτε αμέλεια κι επιπολαιότητα στα εργασιακά.

Δίδυμοι

Δεν γίνεται καλή οικονομική διαχείριση αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου μπορεί να σπαταλάτε πολλά σε ψώνια και διασκέδαση – γενικά υπερβολές στη διασκέδαση. Επίσης προσέξτε τις επιπόλαιες ερωτικές κινήσεις - ωστόσο υπάρχει χαρά κι ενθουσιασμός. Φροντίστε να δίνετε τη σωστή αξία σε πράγματα κι ανθρώπους.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη τετραγώνου με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες σας κάνει να το παρακάνετε με τις απολαύσεις, ενώ και στις συναισθηματικές εκδηλώσεις μπορεί να είστε υπερβολικοί, αν και υπάρχει καλή διάθεση. Προσέξτε τις σπατάλες, και μην λειτουργείτε σαν κακομαθημένοι.

Λέων

Μπορεί να λέτε κάποια επιπόλαια, αν όχι “χοντρά” πράγματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, κάτι που ίσως λειτουργήσει υπονομευτικά στις σχέσεις σας, αν και υπάρχει καλή διάθεση και αρκετό χιούμορ. Γενικά προσέξτε τις υπερβολές στις συζητήσεις σας, και την αφέλεια σε τυχόν συμφωνίες κι επαφές.

Παρθένος

Αυξημένες σπατάλες αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, και μπορεί να αγοράζετε πράγματα που δεν αξίζουν τόσα χρήματα τελικά, ή να σπαταλάτε εκεί που δεν χρειάζεται. Μια όψη που δίνει καλή διάθεση ωστόσο, απλά προσέξτε και κάποιες ακρότητες ή “χοντρές” συμπεριφορές με τις παρέες σας και την έλλειψη ηθικής.

Ζυγός

Σας βγάζει από κάποια όρια, οικονομικά ή ηθικά αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ωθεί σε σπατάλες και σε ακραίες συμπεριφορές, αν και περνάτε αρκετά καλά ωστόσο. Πιθανές κάποιες αγενείς ή επιπόλαιες συμπεριφορές, που ίσως κοστίσουν στο κοινωνικό κι επαγγελματικό σας όνομα. Ακρότητες και στις απολαύσεις.

Σκορπιός

Χρειάζεται ένα μέτρο τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες μπορεί να ωθεί σε υπερβολικές συμπεριφορές, αλλά και σε κάποια επιπόλαια ανοίγματα. Υπερβολές με τις απολαύσεις, τον ύπνο, την τεμπελιά. Οι ακρότητες και η αφέλεια μπορεί να λειτουργήσουν υπονομευτικά για τη ζωή σας. Υπάρχει καλή διάθεση ωστόσο.

Τοξότης

Ο υπερβολικός κι επιπόλαιος εαυτός σας βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί να περνάτε καλά με τις παρέες σας, αλλά δεν λείπουν οι ακρότητες και κάποιες “χοντρές” συμπεριφορές. Προσέξτε την επιπολαιότητα και στην οικονομική διαχείριση. Ακρότητες στις απολαύσεις και τον έρωτα, ίσως κι ανηθικότητα.

Αιγόκερως

Φαίνεται να βγαίνετε από κάποια όρια αυτές τις μέρες και να το παρακάνετε με τις απολαύσεις και με την τεμπελιά, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα να προκαλεί μια αδηφαγία. Φέρνει ωστόσο ευχάριστη διάθεση. Προσέξτε κάποιες “χοντρές” ή επιπόλαιες συμπεριφορές να μην επηρεάσουν τις σχέσεις και την κοινωνική ή επαγγελματική σας εικόνα.

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει πιο άνετες μεν τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητά σας, όμως προσέξτε την τεμπελιά. Επίσης προσοχή σε επιπόλαια ανοίγματα. Μια όψη που ωθεί σε υπερβολές στη διατροφή και σε άλλες συνήθειες. Αυξάνει την αφέλεια αλλά και το χιούμορ.

Ιχθύες

Καλοκαίρι είναι, και φαίνεται να το παρακάνετε με τη διασκέδαση και την ανεμελιά, ειδικά τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο όμως σάς ωθεί και σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά. Δημιουργεί καλή διάθεση ωστόσο και προσφέρει χιούμορ, αλλά προσέξτε τις υπερβολές κάθε είδους και την κακή οικονομική διαχείριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being