Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με διάφορες συναλλαγές, πληρωμές και αγορές. Δεν λείπουν οικονομικά άγχη ή ταλαιπωρίες κι ανταγωνισμοί. Αυξημένη κτητικότητα. Ωστόσο είναι μια μέρα στην οποία θα απολαύσετε περισσότερο τις αισθήσεις, τη φύση, τη μουσική, το καλό φαγητό και διάφορες άλλες ανέσεις.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των στόχων σας. Το τετράγωνό της με τον πολεμικό Άρη εφιστά τη προσοχή σε συγκρούσεις κι εγωισμούς, όπως επίσης και σε εγκαύματα, βιασύνες, κοψίματα, τσιμπήματα.

Δίδυμοι

Ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθημερινά σήμερα και να απομονωθείτε ή να απολαύσετε τη θάλασσα, τη μουσική, την ηρεμία. Βέβαια δεν λείπουν κάποιες εντάσεις, ίσως ορισμένα άγχη ή φασαρίες σάς χαλάσουν τον ύπνο, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να κάνει το κλίμα εύφλεκτο – προσέξτε την προκλητικότητα στο λόγο και στην οδήγηση.

Καρκίνος

Θα μπορέσετε σήμερα να δείτε τις παρέες σας αλλά και να δραστηριοποιηθείτε μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή και στο ίντερνετ και τα social media. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη βέβαια εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις κι εγωισμούς με φίλους και γνωστούς, όπως και σε ταλαιπωρίες ή ανταγωνισμούς σε οικονομικά θέματα, πληρωμές και αγορές.

Λέων

Λόγω του εύφλεκτου τετραγώνου Σελήνης-Άρη σήμερα αναμένεται να έχετε ένα άγχος και κάποια τρεξίματα, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, και τους εγωισμούς, τις βιασύνες και τα μικροατυχήματα. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις, καλή μέρα όμως για επαγγελματικά θέματα και για καλύτερη οργάνωση της ζωής σας.

Παρθένος

Αίσθημα ελευθερίας κι ανανέωσης, και ευκαιρία για ταξίδια και περιπέτειες δίνει σήμερα η Σελήνη, όπως και ευκαιρία για διάβασμα και συγγραφή. Το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη βέβαια ίσως φέρει κάποιες ταλαιπωρίες ή εντάσεις στα ταξίδια, ενώ προκαλεί και πολιτικές ή ιδεολογικές συγκρούσεις. Ο φανατισμός ίσως λειτουργήσει ως αυτοσαμποτάζ. Τόνωση δυνάμεων ωστόσο.

Ζυγός

Τονίζει τον οικονομικό σας τομέα κυρίως η Σελήνη σήμερα, μια μέρα με διάφορες ρυθμίσεις και πληρωμές, και με ενασχόληση με ζητήματα δανείων, κληρονομικών, εφορίας, διατροφής κλπ – δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί. Προσέξτε επίσης ίντριγκες, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και μέσα στις παρέες σας. Αρκετά ερωτική ωστόσο μέρα – βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο και τους καλούς φίλους. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη βέβαια κάνει κάπως πολεμικό και αγχώδες το κλίμα μέχρι το απόγευμα – προσέξτε συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, εγωισμούς, βιασύνες, εγκαύματα, κοψίματα. Πιο αρμονικό το βράδυ.

Τοξότης

Καλή μέρα για τακτοποίηση, νοικοκυριό και φροντίδα διάφορων λεπτομερειών της καθημερινότητάς σας – πιθανόν να σας πιάσει μια μανία καθαριότητας. Μια παραγωγική μέρα γενικά. Προσέξτε όμως τον εκνευρισμό, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ενώ ίσως φέρει εντάσεις ή ταλαιπωρίες στη δουλειά και στα ταξίδια σας μέχρι το απόγευμα.

Αιγόκερως

Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα και διάθεση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες δραστηριότητες, παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση και φλερτ. Προσέξτε όμως κάποιες εντάσεις κι εγωισμούς στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Επίσης προσοχή σε ταλαιπωρίες, άγχη κι ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Μέχρι το απόγευμα προσέξτε τα νεύρα και τις συγκρούσεις, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα κάνει το κλίμα εύφλεκτο – αρκετοί ανταγωνισμοί σε σχέσεις, συνεργασίες οικογένεια. Αποφύγετε βιασύνες, προσέξτε μικροατυχήματα. Μια μέρα που συνολικά θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια και με θέματα ακινήτων. Το παρελθόν σάς απασχολεί περισσότερο επίσης.

Ιχθύες

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, τηλέφωνα, συζητήσεις, γνωριμίες. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Προσέξτε όμως μέχρι το απόγευμα τις εντάσεις στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις αλλά και στο χώρο δουλειάς, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη δημιουργεί πολεμικό κλίμα. Προφυλάξτε την υγεία σας επίσης από φλεγμονές και κακή διατροφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being