Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο 5ο Port Festival στο Κατάκολο προβάλλεται την Παρασκευή "Η ορχήστρα της ανακύκλωσης"

Στο 5ο Port Festival στο Κατάκολο προβάλ...

Παράλληλα, ο dj/παραγωγός Johnny Kintz θ' ανοίξει μουσικά τη βραδιά

Για μία ακόμη χρονιά, το Port Festival είναι εδώ! Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 το βράδυ, γίνεται η αρχή του μουσικού φεστιβάλ με τα συγκροτήματα The Big Nose Attack, Folk ‘n Roll, Foyer Band και Harmic να ξεσηκώνουν το κοινό ενώ συνάμα το ενδιαφέρον των επισκεπτών έχουν τραβήξει και οι σύλλογοι και τα εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί.

Την Παρασκευή 11/8 στις 8 μ.μ. θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες των συλλόγων και των εργαστηρίων ενώ παράλληλα, ο dj/παραγωγός Johnny Kintz ανοίγει μουσικά τη βραδιά. To πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική τον έχει αναγάγει, από τα 90’s που ξεκίνησε να παίζει μουσική στην underground σκηνή, σε έναν έμπειρο dj ο οποίος πλέον πειραματίζεται με psy/prog/tech ήχους.

Στη συνέχεια ο ξυλοπόδαρος από το θέατρο δρόμου X-Saltibagos της Πάτρας, ο οποίος κέρδισε ήδη το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων, θα δώσει την Παρασκευή μια διαφορετική παράσταση.

Στις 9:30 μ.μ. της Παρασκευής θα προβληθεί το μουσικό ντοκιμαντέρ «Η ορχήστρα της ανακύκλωσης - Μια συμφωνία του ανθρώπινου πνεύματος» των Brad Allgood & Graham Townsley, από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους στο πλαίσιο της δράσης του "Σινεμά στις πλατείες" και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μικρή Ακαδημία» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «ο Φάρος».

Πρόκειται για φιλμ συμπαραγωγής ΗΠΑ και Παραγουάης, του 2015 και διάρκειας 84 λεπτών.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σύνοψη

Η ταινία παρακολουθεί την «Ορχήστρα ανακύκλωσης της Κατέουρα». Πρόκειται για μια ομάδα μουσικών που παίζουν όργανα κατασκευασμένα αποκλειστικά από σκουπίδια. Όταν η ιστορία αρχίζει να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ορχήστρα εκτοξεύεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Με την καθοδήγηση του ιδεαλιστή διευθυντή της Φάβιο Τσάβεζ, η ορχήστρα πρέπει να βρει τον δρόμο της σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με εμφανίσεις σε μεγάλα γήπεδα και sold out παραστάσεις.

Όμως, η κοινότητα της Κατέουρα πλήττεται από φυσική καταστροφή και ο Φάβιο πρέπει να βρει κάποιον τρόπο να προστατέψει την μπάντα και να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας στην πόλη. Το φιλμ αποτελεί μια μαρτυρία για τη δύναμη της μουσικής να μεταμορφώνει και την ανθεκτικότητα της ανθρώπινης ψυχής.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία:      Brad Allgood & Graham Townsley

Σενάριο:              Alejandra Amarilla

Πρωταγωνιστούν: Chávez, Nicolás Gómez, the children of Cateura.

Γλώσσα:               Ισπανικά-Αγγλικά.

Η ορχήστρα της ανακύκλωσης - Μια συμφωνία του ανθρώπινου πνεύματος / Landfill Harmonic–A symphony of the human spirit

*Αντί εισιτηρίου: Προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των 4 Λυκείων του Πύργου.

Το Port Festival στο Κατάκολο του ν. Ηλείας κάθε χρόνο προσελκύει πολύ κόσμο όλων των ηλικιών αλλά και πολλά νέα παιδιά.

Ο dj/παραγωγός Johnny Kintz.

Ο dj/παραγωγός Johnny Kintz.

Ο dj/παραγωγός Johnny Kintz.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture