Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 8 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η Σελήνη σήμερα απ’ το ζώδιό της φιλίας, τον Υδροχόο, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και σε συλλόγους. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Κάνετε σκέψεις και σχέδια για το μέλλον. Μια πιο άνετη μέρα, χωρίς απρόοπτα.

Ταύρος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, χωρίς ωστόσο να αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις ή δυσκολίες. Μια μέρα επίσης με αρκετές υποχρεώσεις πιθανές, χωρίς προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως και είναι καλή μέρα για να αναδείξετε και να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά.

Δίδυμοι

Αισιόδοξη και άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Η Σελήνη δίνει έμφαση στα ταξίδια, και έχετε την ευκαιρία για ωραίες περιπέτειες. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Περισσότερο χιούμορ. Έμφαση επίσης σε θέματα εκπαίδευσης. Ευκαιρία για διάβασμα αλλά και για συγγραφή. Πιθανή ενασχόληση με ζητήματα νομικά και με την πολιτική.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα, αλλά αναμένεται να είναι ήσυχη, χωρίς απρόοπτα και προβλήματα. Η Σελήνη δίνει μια έμφαση σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, φορολογικά, επενδύσεις, συντάξεις, κληρονομικά κλπ. Έμφαση επίσης στην εσωτερική έρευνα και την ψυχανάλυση. Ερωτική μέρα, με την ευκαιρία για βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Λέων

Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Πιο αρμονική μέρα, χωρίς εντάσεις, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Ευκαιρία να απολαύσετε τη καλή παρέα και το socializing. Έμφαση σε θέματα ομορφιάς και μόδας.

Παρθένος

Ευκαιρία σήμερα να τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες και δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Καλή μέρα για καθάρισμα, ράψιμο κλπ. Δεν αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις, αλλά δε λείπουν κάποιες κριτικές. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness, αλλά και στα κατοικίδια.

Ζυγός

Ευχάριστη και ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, σε κλίμα διακοπών και χαράς. Ευκαιρία για παιχνίδι, ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες, δημιουργία, σπορ, διασκέδαση και φλερτ. Το πιθανότερο είναι να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Σελήνη δίνει έμφαση και σε θέματα παιδιών.

Σκορπιός

Ήσυχη και πιο εσωστρεφής αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, οπότε δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις ή προβλήματα. Κυρίως η εστίαση της προσοχής βρίσκεται στο σπίτι, την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων. Ασχολείστε επίσης περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο και με το παρελθόν – αναμασάτε γεγονότα.

Τοξότης

Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη αναμένεται η σημερινή μέρα, με συναντήσεις, γνωριμίες κι αρκετή κουβεντούλα. Αναμένονται επίσης αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ευκαιρία για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Πιθανά και κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Αρκετές ιδέες. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Δεν αναμένονται προβλήματα, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις.

Αιγόκερως

Ήρεμη και με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική, το καλό φαγητό και την παρέα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, σε διάφορες πληρωμές και συναλλαγές, και σε αγορές ή πωλήσεις.

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των θέλω σας. Μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες, ή μπορεί να προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα – κάντε το τώρα γιατί στις 13/8 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και δεν θα ευνοεί.

Ιχθύες

Φαίνεται να κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ κάνετε και απολογισμούς. Θα είναι ωστόσο μια μέρα ήσυχη κι εσωστρεφής, στην οποία θα μπορέσετε να ξεφύγετε από φασαρίες, να κοιμηθείτε περισσότερο, να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα. Τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being