Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ «Love me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν

Το φιλμ «Love me Not» του Αλέξανδρου Αβρ...

Παίζουν οι Ελένη Ρουσινού και Χρήστος Λούλης

Η 4η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά με τίτλο «Love me Not» συμμετέχει στο διάσημο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ισπανίας Σαν Σεμπαστιάν και διεκδικεί το μεγάλο βραβείο.

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη το «True Crimes», την προηγούμενη ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά την οποία γύρισε στην Πολωνία με πρωταγωνιστή τον Τζιμ Κάρεϊ, αφού δεν είχε την φεστιβαλική πορεία που θα περίμενε κανείς, όμως η τέταρτη μεγάλου του μήκους «Love me Not», ξεκινά με ούριο άνεμο από το Διεθνές Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν στο διαγωνιστικό τμήμα του οποίου συμμετέχει με πολλές αξιώσεις.

Στο διαγωνιστικό τμήμα θα προβληθούν κι άλλες νέες ταινίες όπως το «The Disaster Artist» τoυ Τζέιμς Φράνκο, το«C’est la vie» των Ερικ Τολεντανό κι Ολιβιέ Νακάς, ή το «Submergence» του Βιμ Βέντερς που θα ανοίξει το Φεστιβάλ.

Το «Love me Not» όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr, αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που προσλαμβάνει μια νεαρή μετανάστρια για να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού τους. Το ζευγάρι θα ζητήσει από τη νεαρή γυναίκα να μετακομίσει μαζί τους στη βίλα όπου κατοικούν και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του συζύγου, η σύζυγος και η νεαρή γυναίκα θα δεθούν, ζώντας μέσα στην άνεση μιας εύπορης ζωής.

Τα σημάδια όμως της κατάθλιψης είναι εμφανή στο πρόσωπο και την καθημερινότητα της συζύγου και ένα βράδυ, μετά από μερικά ποτά, θα πάρει το αυτοκίνητό της για να πάει μια βόλτα. Το επόμενο πρωί ο σύζυγος ειδοποιείται πως το καμένο πτώμα της γυναίκας του βρέθηκε στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο…

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Ελένη Ρουσινού και ο Χρήστος Λούλης και είναι μια συμπαραγωγή της Faliro House και της γαλλικής Les Films du Lendemain και βρίσκεται ήδη στη λίστα ταινιών που διαχειρίζεται η εταιρία διεθνών πωλήσεων Elle Driver.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture