Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ "LOGAN LUCKY" ΜΕ ΤΕΙΤΟΥΜ, ΚΡΕΓΚ, ΝΤΡΑΙΒΕΡ ΚΑΙ ΚΕΙΤΙ ΧΟΛΜΣ ΑΠΟ 31/8 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΤΟ "LOGAN LUCKY" ΜΕ ΤΕΙΤΟΥΜ, ...

Κωμωδία δράσης με σκηνοθέτη τον Στίβεν Σόντεμπεργκ

Ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ, θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες τη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σόντεμπεργκ, με τίτλο «Logan Lucky».

Πρόκειται για μία κωμωδία δράσης Αμερικανικής παραγωγής 2017 και διάρκειας 119 λεπτών, που έχει σκηνοθετήσει ο Steven Soderbergh του «Ocean’s 11, 12, 13 αλλά και του τολμηρού «Magic Mike» και του «Traffic» που του χάρισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας το 2000.

Το σενάριο στο «Logan Lucky» είναι της Rebecca Blunt.

Παίζουν οι: Adam Driver, Channing Tatum, Daniel Craig,  Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston, Sebastian Stan, Jesco White.

Η Riley Keough είναι εγγονή του Έλβις Πρίσλει.

Περίληψη :

Οι Λόγκανς ανήκουν στην  εργατική τάξη και ζουν στην δυτική Virginia. H οικογένεια τους είναι διάσημη εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια για την κακοτυχία της, όταν ο Τζίμι Λόγκαν (στο ρόλο ο Channing Tatum, από τους σταθερούς συνεργάτες του Σόντεμπεργκ) αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα η τύχη της να αλλάξει. Με λίγη βοήθεια από  φίλους  ληστές σχεδιάζει να κλέψει 14 εκατομμύρια δολάρια  από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ  κατά την διάρκεια του  πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς.

Μία ταινία που διηγείται μια ριψοκίνδυνη ληστεία εκατομμυρίων  με μία διαφορά: τον Steven Soderbergh, σκηνοθέτη της τριλογίας των Ocean’s και ένα καστ πρώτης γραμμής που περιλαμβάνει τους Channing Tatum, Daniel Craig και Adam Driver να μας παραδίδουν μια έξυπνη, συναρπαστική και αστεία ιστορία εργατών.

Στο φιλμ παίζει και η πρώην κυρία Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς.

*Αρχικά το σενάριο δόθηκε στον  Steven Soderbergh απλά και μόνο για να το διαβάσει και να προτείνει τον κατάλληλο σκηνοθέτη. Ο διάσημος δημιουργός που μάλιστα είχε δηλώσει πως πλέον θα απείχε από τη σκηνοθεσία, διασκέδασε πολύ διαβάζοντας το κείμενο, ειδικά όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για μια “anti-glam” εκδοχή των ταινιών Ocean’s, μάλιστα δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly ότι «κανείς δεν ντύνεται όμορφα. Κανείς δεν έχει όμορφα πράγματα. Δεν έχουν λεφτά. Δεν έχουν τεχνολογία. Όλα είναι αυτοσχέδιες πατέντες και λαστιχάκια (rubber band technology)».

Έτσι ο Soderbergh που πρωτοέκανε αίσθηση το 1988 με το ανεξάρτητο φιλμ «Σεξ, ψέματα και βιντεοκασέτες» αποφάσισε ότι ήταν ιδανική ευκαιρία για το ίδιο και γύρισε την ταινία.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Empire, μεταξύ των 6 ταινιών που ξεχώρισε και αγαπά, δήλωσε ότι είναι και το «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Ντάστιν Χόφμαν. «Δεν γυρίζονται πλέον ταινίες σαν κι αυτήν», είπε χαρακτηριστικά στο Αγγλικό κινηματογραφικό περιοδικό.

*Το "Logan Lucky" βγαίνει στην Ελλάδα από την Σπέντζος Φιλμ στις 31 Αυγούστου 2017 και θα το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture