Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ...

Τη Δευτέρα δίνει εκεί συναυλία και η Ευανθία Ρεμπούτσικα

O Δήμος Ναυπλιέων και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος προσκαλούν το μουσικόφιλο κοινό στο άνοιγμα των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία», στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης με την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας στο «θεατράκι της Ακροναυπλίας», αυτό το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 9 μ.μ.

Θα δοθεί η μουσική παράσταση: Στιγμές Οπερέτας και όπερας “Σφίξε με και ενωμένα τα χείλη ας μένουν” με τον Πατρινής καταγωγής βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη.  Μαζί με τον εκλεκτό βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη θα είναι στη συναυλία στο όμορφο Ναύπλιο, η μεσόφωνος Φωτεινή Αθανασάκη και ο πιανίστας Πάνος Λουμάκης.

Ο Νικόλας Καραγκιαούρης έχει γεννηθεί στην Πάτρα.

Ολοκλήρωσε τις μουσικές και υποκριτικές του σπουδές στο Ωδείο Αθηνών το 2007.

Μελέτησε με τους Χαρά Σαβίνο, Κώστα Πασχάλη, τη Birgit Nickl, τον Άρη Χριστοφέλλη, την Αλεξάνδρα Παπατζιάκου και τον Γιώργο Σαμαρτζή.

Είχε εντυπωσιάσει και ξεχωρίσει ερμηνεύοντας τον Ιεροεξεταστή στην παράσταση ροκ όπερας του Ν. Καρβέλα «Δαίμονες» το 2013, πλάι στην Άννα Βίσση, στο Θέατρο Παλλάς.

Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδος είναι η Άλκηστης Παπαδημητρίου.

Η επόμενη εκδήλωση του φεστιβάλ «Αύγουστος και Μνημεία 2017» θα είναι την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στο Φρούριο Παλαμήδι στις 21.00 όπου θα δώσει συναυλία η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία κατάγεται ως γνωστόν από την Κάτω Αχαΐα. Η κυρία Ρεμπούτσικα θα κάνει ένα Ταξίδι από την Ανατολή στη Δύση, μαζί με τους Ανδρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι και Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν.

*Η φωτ. του Νικόλα Καραγκιαούρη είναι του Νίκου Κοκκά και προέρχεται από την σελίδα του Πατρινού βαρύτονου nikolaskaragiaouris.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture