Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Αισιόδοξα ξεκινά ο Αύγουστος, σε μια μέρα με ταξίδια, περιπέτειες και χιούμορ. Θα είναι ένας μήνας αρκετά ερωτικός και φλογερός, με ξεκινήματα στα αισθηματικά. Πολύ παιχνίδι και ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Περίοδος με αυξημένη πιθανότητα εγκυμοσύνης. Επίσης θα υπάρχει κινητικότητα επαγγελματική, με διάφορες επαφές, όμως προσέξτε τα ψέματα και τις υποσχέσεις.

Ταύρος

Μην περιμένετε να ξεκουραστείτε και πολύ μέσα στον Αύγουστο, καθώς θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων κυρίως αναμένεται να σας τρέξουν. Επίσης προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας – ο Άρης απ’ τον Λέοντα αυξάνει τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά. Θα είναι όμως εποχή όμως ερωτικών γνωριμιών αλλά και επανασυνδέσεων.

Δίδυμοι

Αρκετά κινητικός και ζωηρός αναμένεται ο Αύγουστος, με πολλές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Προσέξτε όμως την προκλητικότητα στην οδήγηση αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Πολλές γνωριμίες και συναντήσεις. Η εντατική όψη Ερμή-Ποσειδώνα αυτό το μήνα αναμένεται να φέρει αρκετά ψέματα, νοητική θολούρα, ονειροπόληση, παραπλάνηση. Προσέξτε μη χάσετε πράγματα.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να διατρέχει το ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, θα είναι ένας μήνας απολαυστικός, όμορφος και με πολλές κατακτήσεις, καθώς η γοητεία σας είναι στα ύψη. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά άγχη και οι ανταγωνισμοί. Μην κάνετε βιαστικές κι απερίσκεπτες αγορές. Συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά.

Λέων

Πολύ δραστήριος αναμένεται ο Αύγουστος, καθώς διατρέχει ο δυναμικός Άρης το ζώδιό σας και θα σας ωθήσει σε πρωτοβουλίες, αποφάσεις και ξεκινήματα. Προσέξτε όμως τους εγωισμούς και το θυμό.   Επίσης προσέξτε οικονομικές εξαπατήσεις, υποσχέσεις και μπερδέματα. Η Αφροδίτη απ’ τον τελευταίο σας οίκο κλείνει κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Για όλο τον Αύγουστο ο επικοινωνιακός Ερμής θα διατρέχει το ζώδιό σας, γι’ αυτό θα είναι μια περίοδος ανάλογα επικοινωνιακή και ζωηρή, με πολλές επαφές, γνωριμίες αλλά και βόλτες και ταξιδάκια. Καθώς θα γυρίσει ανάδρομος, θα φέρει ανθρώπους απ’ τα παλιά στη ζωή σας. Μεγάλη προσοχή ωστόσο σε ψέματα, αυταπάτες, αφηρημάδα.

Ζυγός

Οι παρέες σας θα παίξουν τον πρώτο ρόλο μέσα στον Αύγουστο, ένας μήνας στον οποίο θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες. Δυναμική δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους. Προσέξτε όμως τις εντάσεις. Γίνονται και κάποιες παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις. Επίσης προσέξτε τις αυταπάτες, όπως και τα μπερδέματα ή τις εξαπατήσεις στο χώρο δουλειάς.

Σκορπιός

Έντονος ο Αύγουστος και φαίνεται ότι δεν θα ξεκουραστείτε και πολύ, είτε γιατί θα τρέξετε για θέματα επαγγελματικά, ή για διάφορες άλλες υποχρεώσεις. Είναι όμως και μια περίοδος με δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Ωραία ταξίδια, απολαύσεις, κατακτήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει και φίλους και γνωστούς απ’ τα παλιά.

Τοξότης

Αυξημένη η ζωτικότητα, η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθηση μέσα στον Αύγουστο, ένας μήνας με πολύ τονισμένο τον οίκο των ταξιδιών, οπότε θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές περιπέτειες και δράση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα ψέματα, οι υποσχέσεις και οι αυταπάτες, γιατί η εντατική όψη Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί κλίμα παραπλάνησης και θολούρα.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος θα είναι ένας φλογερά ερωτικός μήνας για το ζώδιό σας, ενώ η Αφροδίτη απ’ τον Καρκίνο φέρνει όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, κατακτήσεις και ωραία κοινωνική ζωή. Παράλληλα, λόγω του ανάδρομου Ερμή θα είναι και μήνας επανασυνδέσεων. Προσέξτε όμως τις αναβολές, τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις στα ταξίδια.

Υδροχόος

Δυνατός για τις σχέσεις σας αλλά και γενικά θα είναι ο Αύγουστος, με ξεκίνημα νέων δεσμών και συνεργασιών. Λόγω του Άρη απ’ το Λέοντα όμως, προσέξτε εγωισμούς, διαφωνίες και συγκρούσεις – αυξημένη ξεροκεφαλιά. Επίσης λόγω του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή μπερδέματα και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Ψεύτικές υποσχέσεις.

Ιχθύες

Θα είναι παραγωγικός ο Αύγουστος, φαίνεται ότι θα βγάλετε αρκετές δουλειές, τα τακτοποιήσετε πράγματα, ενώ είναι και περίοδος με επαγγελματικά ξεκινήματα, δράσεις και πρωτοβουλίες. Η υγεία και η διατροφή θέλουν περισσότερη προσοχή. Μήνας επίσης επανασυνδέσεων, με αρκετή δόση πλάνης και μπερδεμάτων ωστόσο. Πολλά τα ψέματα και οι αυταπάτες αυτό το μήνα.

πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being