Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον Οκτώβριο η παιδική ταινία "Lego Ninjago" -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται τον Οκτώβριο η παιδική ταινία &q...

Θα την δούμε και στην Πάτρα

Στις 26 Οκτωβρίου 2017 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες το παιδικό φιλμ «Η Ταινία LEGO NINJAGO - The LEGO NINJAGO Movie».

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, καλείται σε δράση ο νεαρός Λόιντ, αλλιώς και Πράσινος Νίντζα, ο οποίος μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders θα δώσουν μάχη ενάντια στο κακό της ιστορίας. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα­ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ.

Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

Το φιλμ «Η Ταινία LEGO NINJAGO» σε σκηνοθεσία: Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκαν θα βγει στις αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, στις 26 Οκτωβρίου 2017 (και σε 3D) σε διανομή από την Tanweer.

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Tον περασμένο Φεβρουάριο είδαμε και στην Πάτρα την "The Lego Batman movie", πάλι από την Tanweer.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture