Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ακροάσεις για τις νέες παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Πάτρα: Ακροάσεις για τις νέες παραγωγές ...

Όλες οι λεπτομέρειες

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας οργανώνει ακρόαση για τη στελέχωση των  έργων  της Παιδικής και Κεντρικής του Σκηνής, για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2017-2018. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Συγκεκριμένα στην Παιδική Σκηνή θα παρουσιαστεί το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου Ελίζα σε σκηνοθεσία Περικλή Βασιλόπουλου. Για την παραγωγή  αυτή,  η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 , στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι ( Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα ), από τις 11 π.μ. έως 4 μ.μ. και αφορά άνδρες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20 έως 30 ετών και γυναίκαςηθοποιού σκηνικής ηλικίας 18 έως 24 ετών. Οι ηθοποιοί θα πρέπει να τραγουδούν και να παίζουν ένα μουσικό όργανο έγχορδο ή πνευστό . Καλούνται οι επαγγελματίες ηθοποιοί που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη παραγωγή να έχουν  ετοιμάσει ένα μονόλογο και δύο τραγούδια δικής τους επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μία φωτογραφία στο μέιλ του θεάτρου [email protected] έως την 1η Αυγούστου 2017 με την ένδειξη στο θέμα Ελίζα.

Επίσης την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ακρόαση και για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής με το έργο του Λόπε δε Βέγα ΦουέντεΟβεχούνα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα )από τις 11π.μ. έως τις 4μ.μ.

Η ακρόαση απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι ηθοποιοί θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα μονόλογο και ένα τραγούδι.Σε περίπτωση γνώσης μουσικού οργάνου, θα πρέπει οι συμμετέχοντες στην ακρόαση να το έχουν μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μία φωτογραφία στο μέιλ του θεάτρου [email protected] έως την 4η Αυγούστου 2017 με την ένδειξη στο θέμα ΦουέντεΟβεχούνα.

Και για τα δύο έργα θα δοθεί προτεραιότητα στους αποφοίτους της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture