Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε να προβάλλεται στη χώρα μας η Γαλλική κωμωδία "Μ.Α.Τ. – Μονάδα Αποδόμησης Τάξης"

Ξεκίνησε να προβάλλεται στη χώρα μας η Γ...

Με τον Ντάνι Μπουν - Πιθανόν θα τη δούμε και στην Πάτρα

Αρκετά αστεία λέγεται ότι είναι η Γαλλική κωμωδία δράσης με τίτλο «Μ.Α.Τ. – Μονάδα Αποδόμησης Τάξης -  R.A.I.D. DINGUE», διάρκειας 105 λεπτών που ήδη ξεκίνησε να παίζεται στην Αθήνα από την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και πιθανόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

H σκηνοθεσία είναι του 51χρονου Γάλλου ηθοποιού Dany Boon. Μάλιστα πριν λίγο προβλήθηκε και στην Πάτρα στο σινέ Κάστρο στο Ρίο η άλλη του νέα ταινία με τίτλο «Ο Αρχιτσιγκούνης - Radin!».

Στην κωμωδία «Μ.Α.Τ. – Μονάδα Αποδόμησης Τάξης» ο Dany Boon πρωταγωνιστεί κιόλας και συνυπογράφει το σενάριο με την Sarah Kaminsky.

Παίζουν ακόμα οι Alice Pol, Michel Blanc, Yvan Attal, Anne Marivin, Alain Doutey και François Levantal.

Περίληψη :

Η Jo είναι μια τυπική γυναίκα αστυνομικός. Λίγο αφηρημένη, λίγο αιθεροβάμων και πολύ αδέξια. Παρότι λατρεύει την δουλεία της είναι τελείως άχρηστη για το Σώμα. Έχει κάποιες ικανότητες (καλό στόχο, δυνατή αυτοάμυνα, και 6η αίσθηση) αλλά οι αδεξιότητα της την καθιστά ζωντανή απειλή όχι μόνο για τους εγκληματίες αλλά και για τους συναδέλφους της και τον κόσμο όλο.

Υποβιβασμένη σε ασήμαντες  αποστολές  όπως οδικές παραβιάσεις και μικροκλοπές, διαθέτει όλο  τον ελεύθερο χρόνο της  στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γίνει η πρώτη γυναικά που θα μπει στο Σώμα Ειδικών Δυνάμεων. Ξαφνικά και για μυστηριώδεις πολιτικούς λόγους γίνεται δεκτή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων.

Επί κεφαλής της ομάδας των επίλεκτων είναι ο Eugène, ένας μισογύνης ειδικός πράκτορας. Αυτό το αταίριαστο δίδυμο θα πρέπει να κλείσει  εγκληματίες και αδίστακτες συμμορίες  στην φυλακή αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται χωρίς να σκοτώσει ο ένας το άλλο. Μία περιπετειώδης κωμωδία με φόντο τους δρόμους του Παρισιού.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture