Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Άμεσα σας επηρεάζει το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν εδώ και μέρες είστε σε υπερδιέγερση, ή σας κρατούν σε εγρήγορση διάφορα έκτακτα γεγονότα. Μια όψη που φέρνει σοκ ή ανατροπές και απρόοπτα, όμως σας αφυπνίζει. Ξαφνικά θέματα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, και σε προσωπικά ζητήματα.

Ταύρος

Κρατά το νου σας σε υπερδιέγερση τις τελευταίες μέρες το έντονο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να υπάρχει και μια δυσκολία στον ύπνο λόγω αυτής της εσωτερικής έντασης. Επίσης προσέξτε έκτακτα γεγονότα και αλλαγές στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Ωστόσο φωτίζει το νου σας και κάνετε απελευθερωτικές συνειδητοποιήσεις.

Δίδυμοι

Έκτακτα έξοδα ή οικονομικές ανατροπές είναι πιθανό να φέρνει τις τελευταίες μέρες η απρόβλεπτη όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι πιθανή και αλλαγή σε σχέδιά σας. Αίσθημα αστάθειας κι ανασφάλειας. Αψυχολόγητες ή απότομες συμπεριφορές σε φιλίες και απομακρύνσεις. Όμως φανερώνονται αλήθειες και φαίνονται οι πραγματικές αξίες οι δικές σας και των άλλων.

Καρκίνος

Ο Ήλιος που ακόμα διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια έντονη όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει αρκετά απρόοπτα αλλά και πολλές συνειδητοποιήσεις. Δεν λείπουν σοκ και ανατροπές, ενώ ασταθή είναι τα πράγματα και στον επαγγελματικό χώρο. Σας ζητά να κάνετε αλλαγές προσωπικές κι επαγγελματικές.

Λέων

Έντονη για την ψυχολογία σας τις τελευταίες μέρες η όψη τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ίσως σας εμποδίζει τον ύπνο, ενώ και τα ταξίδια σας κρατούν σε εγρήγορση και δεν λείπουν οι ξαφνικές αλλαγές ή τα απρόοπτα σε αυτά. Πολλές συνειδητοποιήσεις και εσωτερική διαύγεια κι απελευθέρωση ωστόσο. Ανατροπές και σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών.

Παρθένος

Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε σχέδιά σας τις τελευταίες μέρες με την απρόβλεπτη όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να φέρνει και έκτακτα θέματα ή ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, φορολογικά, ασφαλειών, συντάξεων, διατροφής, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ. Αψυχολόγητες συμπεριφορές και απομακρύνσεις ή μια αποξένωση και ψυχρότητα σε φιλίες κι ερωτικά.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σάς κρατά σε υπερδιέγερση τις τελευταίες μέρες, με διάφορα απρόοπτα κι ανατροπές, ίσως και σοκ, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή. Ψυχρές συμπεριφορές και απομακρύνσεις. Γίνονται όμως και συνειδητοποιήσεις – η απόσταση βοηθά. Μπορεί να προκύπτουν έκτακτες υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Δεν λείπουν τα απρόοπτα σε καθημερινά θέματα και στον εργασιακό χώρο αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ απρόοπτα και ανατροπές μπορεί να υπάρχουν και στα ταξίδια. Μια ασταθής επιρροής, όμως σας βοηθά να κάνετε συνειδητοποιήσεις. Ξαφνικά θέματα και αλλαγές σε υγεία, διατροφή, σπουδές, νομικά.

Τοξότης

Κάποια οικονομικά απρόοπτα ίσως παρουσιάζονται αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και στα ερωτικά είναι πιθανές ανατροπές ή απομακρύνσεις και απότομες συμπεριφορές. Μια ασταθής επιρροή, όμως σας βοηθά να καταλάβετε ορισμένα κρυμμένα πράγματα και κίνητρα, ενώ ίσως αποκαλύπτονται μυστικά κι αλήθειες. Ξαφνικά θέματα με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Μια όψη που σας κρατά σε υπερδιέγερση τις τελευταίες μέρες, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει ορισμένα απρόοπτα και ξαφνικές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα και σχέσεις ή συνεργασίες. Άστατες συμπεριφορές, ίσως και σοκ. Όμως σας ξυπνά αυτή η επιρροή και βλέπετε τα πράγματα αλλιώς. Ζητά να κάνετε αλλαγές, μην κολλάτε.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά απρόοπτα είναι πιθανό να φέρνει τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και στις μετακινήσεις ή τα ταξιδάκια μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα. Επίσης στο χώρο δουλειάς υπάρχει αστάθεια, αν όχι κάποιες αλλαγές. Μια όψη που σας ζητά να κάνετε προσαρμογές σε συνήθειες, διατροφή, υγεία. Πολλές φαεινές ιδέες.

Ιχθύες

Σήμερα κορυφώνεται μια ασταθής επιρροή, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες είναι πιθανό να φέρνει ορισμένες οικονομικές ανατροπές ή έκτακτα έξοδα, ενώ και στα ερωτικά τα πράγματα παρουσιάζουν μια αστάθεια, ίσως με απομακρύνσεις ή ψυχρές κι απότομες συμπεριφορές. Αποκαλύπτονται αλήθειες όμως. Τα παιδιά επίσης σάς κρατούν σε εγρήγορση.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being