Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

EΠΙΤΕΛΟΥΣ JO NESBO ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ! Ο ΜΑΙΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑΝ SERIAL KILLER ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "ΤΗΕ SNOWMAN"

EΠΙΤΕΛΟΥΣ JO NESBO ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ! Ο ΜΑΙΚΛ Φ...

Η ταινία θα βγει στις 20 Οκτωβρίου 2017

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βγει στις αίθουσες η νέα κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The Snowman» που έχει βασιστεί στο best-seller βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbø.

Τον κεντρικό ήρωα Harry Hole που είναι ένας ντετέκτιβ που ερευνά την υπόθεση ενός δολοφόνου κατ΄ εξακολούθηση ερμηνεύει ο Michael Fassbender. Επίσης παίζουν οι Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, ο J.K. Simmons, ο Βαλ Κίλμερ σε επανεμφάνιση, η Κλόι Σεβινί και ο Τόμπι Τζόουνς.

Η ταινία που αναμένεται με ενδιαφέρον από τους σινεφίλ και λάτρεις των θρίλερ, φέρει την υπογραφή του Σουηδού σκηνοθέτη Τόμας Αλφρεντσον, υπεύθυνου για δύο από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών, οι οποίες αποτελούν παράλληλα δεξιοτεχνικές λογοτεχνικές διασκευές: το βαμπιρικό «Άσε το Κακό να Μπει» και το «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι» από το μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, όπως αναφέρει το flix.gr.

To φιλμ προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2017 και θα έρθει περίπου την ίδια περίοδο και στην Ελλάδα. Το ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ της ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα και σας το παρουσιάζουμε.

Η ταινία αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture