Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Πατρινός μουσικός Γιώργος Παπαδόπουλος χάρισε μία όμορφη μουσική βραδιά στο Πολύεδρο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πατρινός μουσικός Γιώργος Παπαδόπουλος...

Την περασμένη Τετάρτη 12/7

Σε δροσερή ατμόσφαιρα, με χαμηλό φωτισμό και με ευχάριστη καλοκαιρινή διάθεση, το κοινό απόλαυσε την ιδιαίτερη μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου στον κήπο του Πολυέδρου, στην οδό Κανακάρη 147 την περασμένη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.

Η μουσική του Πατρινού μουσικού δημιουργού Γ. Παπαδόπουλου συνδυάζει στοιχεία ρομαντισμού, νοσταλγίας, ονείρου και μαγευτικού ταξιδιού σε απάτητους ψυχικούς τόπους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου. Παρότι έχει πολλά ρομαντικά στοιχεία, στηρίζεται σε κλασικές δομές ακουσμάτων και σε ύφος δωρικής καθαρότητας.

Οι παρευρισκόμενοι μαγεύτηκαν από το φιλόξενο περιβάλλον του Πολυέδρου και την μυστηριακή μουσική πανδαισία. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπαδόπουλος τιμά την πόλη της Πάτρας συμμετέχοντας με τις μουσικές δημιουργίες του, σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Τον συνθέτη Γιώργο Παπαδόπουλο που έπαιξε κιθάρα, συνόδευσαν ο Νίκος Φορλίδας στα κρουστά, η Κωνσταντίνα Τσεκούρα στο φλάουτο και η Τζωρτζίνα Γεωργίου στο τραγούδι.

*Τη μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν οι συμπολίτες μας και στις 7 Αυγούστου 2017, στο χώρο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης, σε μία ειδική εκδήλωση κάτω από το φως της πιο λαμπερής πανσελήνου του χρόνου, συνοδευόμενη από ποιητικό λόγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture