Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συγκινήθηκε από την συναυλία του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συγκινήθηκε από τ...

Έγραψε το εξής: "Χθες βράδυ συγκινήθηκα...με τον υπέροχό μου Διονύση!"

Μεγάλη ήταν η απήχηση της συναυλίας «Ζη το ελληνικό τραγούδι" του Διονύση Σαββόπουλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας "Όλοι μαζί μπορούμε" του Σκάι στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2017.

Τη συναυλία με τους χιλιάδες θεατές που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, μετέδωσε ζωντανά η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Σκάι. Στο μεταξύ από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν προς το τέλος της βραδιάς που ο Διονύσης Σαββόπουλος και όλοι οι καλεσμένοι συνάδελφοι του τραγουδιστές ερμήνευσαν το «Σαν αερικό» αλλά και το «Ακορντεόν». Ανάμεσα στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες ήταν και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Στην επίσημη σελίδα της στο ιντερνετ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανήρτησε μία φωτογραφία μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο γράφοντας τα εξής:

"Χθες βράδυ συγκινήθηκα...με τον υπέροχό μου Διονύση!".

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 22 Ιουλίου μαζί με τους συνεργάτες της, εξαιρετικούς μουσικούς υπόσχονται μια μαγική βραδιά στο Βυζαντινό Κάστρο της Πύδνας στον Μακρύγιαλο Πιερίας ενώ θα ακολουθήσουν 2 ακόμη συναυλίες της στις 29/7 στο Κιάτο Κορινθίας, Συνεδριακό Κέντρο Αφων Μάλλιου και στις 12/8 στη Βόλβη, στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροβάλτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture