Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το φιλμ "Εκδίκηση με στυλ" στο θερινό του Ρίου

Πάτρα: Το φιλμ "Εκδίκηση με στυλ&qu...

Με Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Άλαν Άρκιν

Η χαριτωμένη, καλοπαιγμένη και με ένα έξυπνο και επίκαιρο σενάριο Αμερικανική ταινία «Εκδίκηση με στυλ – Going in style» που ήδη σε 2 εβδομάδες προβολής, την έχουν δει πανελλαδικά πάνω από 40.000 θεατές θα αρχίσει να προβάλλεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 22.00.

Στο «Going with style – Εκδίκηση με στυλ» παίζουν οι παλαίμαχοι ηθοποιοί Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Άλαν Άρκιν στους ρόλους των επιστήθιων φίλων Γουίλι, Τζο και Αλμπερτ, οι οποίοι αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Η σκηνοθεσία είναι του Ζακ Μπραφ.

*Το «Going with style» (διανομή από την Tanweer) έχει κάνει διεθνείς εισπράξεις κοντά στα 85 εκατομμύρια δολάρια, και πραγματικά προσφέρεται για θερινό σινεμαδάκι.

Το φιλμ που το είδαμε και το χαρήκαμε, είναι μία ανάλαφρη ταινία απάτης με ήρωες τρεις ογδοντάρηδες, τους εξαιρετικούς και με καλή χημεία μεταξύ τους, Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν και Άλαν Άρκιν (η ηλικία τους πραγματικά "ζαλίζει" καθώς ο νεότερος της παρέας είναι ο 80χρονος Μόργκαν Φρίμαν, γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1937 στο Μέμφις του Τενεσί) που βλέποντας να χάνεται η σύνταξη τους από τη δουλειά τους σε εργοστάσιο χαλυβουργίας αποφασίζουν το ανήκουστο και φαινομενικά ακατόρθωτο, να ληστέψουν μία μεγάλη τράπεζα, εξασφαλίζοντας το ποσό που πρόκειται να χάσουν.

Στο καστ των ηθοποιών είναι και ο Ματ Ντίλον, αλλοτινό είδωλο των τινέιτζερ της δεκαετίας του ’80, ως ο αστυνομικός που προσπαθεί να συλλάβει τους ληστές, η παλιά ηθοποιός Αν Μάργκρετ που ερωτοτροπεί με τον Άλαν Άρκιν, καθώς και ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο Πίτερ Σεραφίνοβιτς και η πιτσιρίκα Τζόι Κινγκ.

Έξυπνη ταινία, με ωραίες σινεφίλ αναφορές όπως στην «Σκυλίσια μέρα» όπου έκανε ληστεία ο Αλ Πατσίνο, καλοπαιγμένη όπως προαναφέραμε και το κυριότερο με χιούμορ και μήνυμα για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνει η πολιτεία και η κοινωνία στα γηρατειά, ένα μήνυμα επίκαιρο όσο ποτέ και στην Ελλάδα της κρίσης όπου συνεχώς κόβονται οι συντάξεις.

Μην τη χάσετε. Θα παίζεται στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.

*Σινέ Κάστρο Ρίο, οδός Σώμερσετ, στο Ρίο Πατρών. Τηλ.: 2610 994765.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Οι Ογδοντάρηδες ληστές του "Εκδίκηση με στυλ" ξεπέρασαν τους "Transformers 5" στη χώρα μας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture