Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παράσταση «2 ½ φόνοι κι ένα μπουλντόγκ» στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ. Παππάς», στο Αίγιο

Η παράσταση «2 ½ φόνοι κι ένα μπουλντόγκ...

Από τη Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Την σπαρταριστή κωμωδία «2 ½ φόνοι κι ένα μπουλντόγκ» του Ευγένιου Λαμπίς παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων», την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Αιγιαλείας, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης «Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙΙ» που για 3η συνεχή χρονιά παρουσιάζεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με θεατρικές ομάδες της περιοχής.

Στο σπίτι του Πιερ και της Νορίν Λαμπίς, καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό τους ζευγάρι Αύγουστος και Πολέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού και ο αρχηγός της αστυνομίας Μαριβώ, ένα γαλλικό μπουλντόγκ – η Μαριλού – ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν και μία σπάνια ασθένεια – η… κολάψους αναγραμμάτικους – μπλέκουν τους πάντες σε μία ατέλειωτη παρεξήγηση γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και… δολοφονίες μυστήριο!

Το πρόγραμμα των φετινών παραστάσεων ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 9 μ.μ. με την παράσταση «Οι 12 ένορκοι», επίσης από τη Θεατρική Ομάδα «Αποφοίτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture