Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Μάριος Φραγκούλης με το «Μικρό νησάκι η καρδιά» σε Οινιάδες και Αρχαία Ήλιδα

Ο Μάριος Φραγκούλης με το «Μικρό νησάκι ...

Μαζί του οι Θοδωρής Βουτσικάκης και Δήμητρα Σελεμίδου

Το φετινό καλοκαίρι ο αγαπητός τενόρος και ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης πραγματοποιεί μία ξεχωριστή μουσική περιοδεία με τίτλο «Μικρό νησάκι η καρδιά» έχοντας μαζί του τον Θοδωρή Βουτσικάκη και την Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.

Θα ακουστούν δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano,LucioDalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.

Επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση θα ακουστούν καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου και του Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί ο Μάριος Φραγκούλης αυτή την Κυριακή 9 Ιουλίου καταφθάνει στα μέρη μας για να παρουσιάσει τη φετινή συναυλία του στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ακόμα στις 10 Αυγούστου ο Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας στη γειτονική Ηλεία.

Στις 17 Ιουλίου στις 21:30 ο Μάριος Φραγκούλης θα τραγουδήσει στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

15€ (γενική είσοδος), 12€ (φοιτητικό, παιδικό, ανέργων, ΑΜΕΑ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture