Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

3.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ, ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, ΒΙΤΑΛΗ -ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΙ ΩΡΕΣ

3.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ, ΓΛ...

Στο γήπεδο της Παναχαικής το βράδυ της Δευτέρας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στο Πατρινό κοινό, οι τρεις σπουδαίες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού που το φετινό καλοκαίρι έσμιξαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Η συναυλία τους το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2017 στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, στην Πάτρα στέφθηκε με επιτυχία με κοντά 3.000 κόσμο να τις αποθεώνουν.

Η συναυλία κράτησε συνολικά 2 ώρες και σαράντα λεπτά, οι τρεις τραγουδίστριες ερμήνευσαν κι ένα καινούριο κομμάτι ειδικά γραμμένο για τη συνεργασία τους, με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση», όπως ονομάζεται και η καλοκαιρινή μουσική τους περιοδεία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες τους (η Μαρινέλλα είπε και το δικό της εμβληματικό κομμάτι «Άνοιξε πέτρα») ερμήνευσαν και κομμάτια του Μιχάλη Σουγιούλ αλλά και αγαπημένα λαικά τραγούδια.

Η Ελένη Βιτάλη ερμήνευσε και το «Ένα χειμωνιάτικο πρωί», από τα πιο αγαπημένα του κόσμου.

Και οι τρεις τραγουδίστριες άρεσαν, είχαν «χημεία» μεταξύ τους και μπρίο με την Μαρινέλλα να έχει ένα ελαφρύ «προβάδισμα» καθώς είναι και η σταρ της παρέας.

*Να προσθέσουμε πως στην Πάτρα αλλά στα παρασκήνια της συναυλίας ήταν και ο γιος της Ελένης Βιτάλη, ο μουσικός Νίκος Ξύδης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture