Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική θεατρική σκηνή «Ειρμός» ανέβασε τους «Αχαρνής» του Αριστοφάνη στο ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η παιδική θεατρική σκηνή «Ειρμός» ανέβασ...

Η ομάδα "Ειρμός" είναι από την Κάτω Αχαΐα

Μια εξαιρετική παράσταση απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Πάτρας, από την παιδική θεατρική σκηνή Κάτω Αχαΐας «Ειρμός».

Η κωμωδία «Αχαρνής» του Αριστοφάνη αποδόθηκε με ιδιαίτερο τρόπο από την ερασιτεχνική ομάδα του «Ειρμού», σε έμμετρο στίχο του Τάκη Καμπέρου και μουσική του Ανδρέα Κολοβού. Εντυπωσιακές ερμηνείες, κοστούμια, σκηνικά και χορευτικά συνέθεσαν μια επιτυχημένη παράσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη μιας σειράς παραστάσεων που θα συνεχιστούν τον προσεχή Αύγουστο στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Δύμαια" του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η παράσταση μεταδόθηκε απ' ευθείας μέσω διαδικτύου (online) από το δικτυακό κανάλι "Μορέας", (http://connect.ea.gr/moreas) το οποίο αποτελεί κόμβο τηλεδιάσκεψης του πιλοτικού προγράμματος "Εξ Αποστάσεως Μουσική Αγωγή" των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή. Υποστηρίζοντας την επικοινωνία του «Ειρμού» για εκπαιδευτικούς σκοπούς ως πρέσβης της δράσης, ο κ. Βασίλης Κανελλόπουλος διαχειρίζεται την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης αξιοποιώντας τεχνολογία πραγματικών συνθηκών χωρίς εμπορική διάσταση.

Το πρόγραμμα "Εξ Αποστάσεως Μουσική Αγωγή" (http://dma.ea.gr/el/node/12) αποτελεί την πρώτη στον ελληνικό χώρο προσπάθεια δημιουργίας πλήρως αυτόνομων κόμβων πολυμερούς τηλεδιάσκεψης και πολυμεσικής ροής με αντικείμενο την παραστατική παιδεία από το 2010 μέχρι σήμερα.

Ο «Ειρμός» στο διαδίκτυο: (http://www.opendiscoveryspace.eu/el/community/eirmos-eirmos-848375)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture