Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χωρίς έκθεση αυτές τις μέρες η αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών

Χωρίς έκθεση αυτές τις μέρες η αίθουσα τ...

Αναμένεται αρχές Ιουλίου να παρουσιαστούν έργα από τη μόνιμη συλλογή

Κλειστή είναι αυτές τις μέρες η αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών στην οδό Μαιζώνος, στο ισόγειο, γεγονός που ήδη έχει λάβει αρνητικά σχόλια μιας και πάντα τέτοια εποχή στην Πινακοθήκη της Αχαικής πρωτεύουσας υπήρχε μία έκθεση.

Η εξαιρετική έκθεση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Κώστα Μπαλάφα, από το αρχείο του Μουσείου Μπενάκη που φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη στο πλαίσιο των Ημερών Φωτογραφίας, έληξε αφού είχε πάρει και χρονική παράταση πριν περίπου 10 μέρες και έκτοτε ο χώρος της Πινακοθήκης κι ενώ «τρέχει» το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας έμεινε βουβή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, υπάρχει η σκέψη μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει μία επιλογή με έργα από τη μόνιμη συλλογή του εικαστικού ιδρύματος της Πάτρας προκειμένου να παρουσιαστούν την καλοκαιρινή περίοδο και για να έχει ένα λόγο να είναι ανοικτή η αίθουσα της Πινακοθήκης.

Μην ξεχνάμε ότι από την Πάτρα, περνούν έστω για λίγες ώρες αρκετοί τουρίστες και επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες και περπατώντας στο κέντρο της πόλης, είναι σίγουρο ότι θα μπορούσαν να επισκεφθούν την αίθουσα της Πινακοθήκης και όχι να την βρίσκουν στα σκοτάδια και άδεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture